Öğrenci indirimden nasıl faydalanabilirim peki lise öğrencisiyimAlıntıyı görüntüle
öğrenci indirimi ile samsung shopta a16 8kye geliyor.
samsung.com da shopa öğrenci belgen ile kaydoluyorsunÖğrenci indirimden nasıl faydalanabilirim peki lise öğrencisiyim
kanki kayd oldum ama kayd olurken oğrenci belge yükleme yeri çıkmadısamsung.com da shopa öğrenci belgen ile kaydoluyorsun
eğitim indirimi sayfasında çıkarkanki kayd oldum ama kayd olurken oğrenci belge yükleme yeri çıkmadı
buldum kanki ama mail yazma yerinde bende edu k12 meb uzantılı eposta istiyor e posta nasıl cıkartyabilirimeğitim indirimi sayfasında çıkar
o kısmı bilmiyorum ben üniversitedeyim epostamı kabul etti. öğrenci belgesiyle de kayıt olunuyor diye biliyorumbuldum kanki ama mail yazma yerinde bende edu k12 meb uzantılı eposta istiyor e posta nasıl cıkartyabilirim
anladım okula sordum dün sadece hocalara verilir o mail dedi bazı okular oğrencilerede veriyormuş amao kısmı bilmiyorum ben üniversitedeyim epostamı kabul etti. öğrenci belgesiyle de kayıt olunuyor diye biliyorum
ikinci elden 11 fln alınan bilirBeyler peder kullanacak çok iyi bişey olmasına geek yok f/p.olsun peder kemarisi iyi olsun istiyor