ss i iyi almıssıınz harbiden bu sefer botçular iyi hazırlanmış kartları ekran görüntüsü alamadan tüketiyorlarAlıntıyı görüntüleBayadır bu kadar fakir hissetmemiştim
Üzüldüğüm nota çoğu muhtemelen al satçılara gitti35k ben bilgileri girerken bitti alamadım
Stok az değil, ahlaksızlık fazla...Madem bu fiyattan satılabiliyor neden satmıyorlar stok mu az ?
Bundan bahsediyorum işte yani anlık olarak nasıl aniden biter bilgileri girmek bile iki dakika alır. Bu yüzden stok kapattılar yada kendi içlerinde aldılar.35k ben bilgileri girerken bitti alamadım
ben 15 dakikadır tüm sitelerde f5 atıyorum nasıl göremedim yaAlıntıyı görüntüleBayadır bu kadar fakir hissetmemiştim
ilki olmasa zaten 2. net varBundan bahsediyorum işte yani anlık olarak nasıl aniden biter bilgileri girmek bile iki dakika alır. Bu yüzden stok kapattılar yada kendi içlerinde aldılar.
hocam ahlaksızlık degil millet 5080 i bile lansman fiyat beklemiyordu ama şak diye lansman fiyata gelince alabilen aldı ama şimdi lansman fiyata gelecegini bilen at satcı botçu tayfa direk bota komutu veridler direk stokları çektiler ilanlarda görüsünüz 1-2 güne botcuların ürünleriniStok az değil, ahlaksızlık fazla...
Ekranda böyle görünüyor bu, sepete gidince 50Kben 15 dakikadır tüm sitelerde f5 atıyorum nasıl göremedim ya
Aynen öylehocam ahlaksızlık degil millet 5080 i bile lansman fiyat beklemiyordu ama şak diye lansman fiyata gelince alabilen aldı ama şimdi lansman fiyata gelecegini bilen at satcı botçu tayfa direk bota komutu veridler direk stokları çektiler ilanlarda görüsüünz 1-2 güne botcuların ürünlerini