Bende aynı şekilde, muhtemelen botlar alıyor veya yalandan stokben 15 dakikadır tüm sitelerde f5 atıyorum nasıl göremedim ya
Bende aynı şekilde, muhtemelen botlar alıyor veya yalandan stokben 15 dakikadır tüm sitelerde f5 atıyorum nasıl göremedim ya
Alakası yok dh'de 5090 için bile kuyruk vardıhocam ahlaksızlık degil millet 5080 i bile lansman fiyat beklemiyordu ama şak diye lansman fiyata gelince alabilen aldı ama şimdi lansman fiyata gelecegini bilen at satcı botçu tayfa direk bota komutu veridler direk stokları çektiler ilanlarda görüsünüz 1-2 güne botcuların ürünlerini
Mevzu lansman ya da al-satçı değil.hocam ahlaksızlık degil millet 5080 i bile lansman fiyat beklemiyordu ama şak diye lansman fiyata gelince alabilen aldı ama şimdi lansman fiyata gelecegini bilen at satcı botçu tayfa direk bota komutu veridler direk stokları çektiler ilanlarda görüsünüz 1-2 güne botcuların ürünlerini
satılar ama bi tane sdıjffnjısdfslfsattıklarını sanmıyorum satıyoruz ayagına yalandan gösterip stok bitti diyip 2 katı fiyata geçirecekler hepsi aynı çakal