BF1 açılmıyo neden olur

emreyil66

80+
Reaksiyon skoru
2
steam üzerinden bf1 indirdim ama ea app açmıyo hata veriyo neden olur acaba ilk defa yükledim
232352f5-f53b-4e8c-8ff8-fdc7c32f1196.jpg

Daha şimdi oynadım oyunu, bende bir sıkıntı çıkarmadı. EA Games uygulaması sende daha önce yüklü müydü ? Senden hesap eşleştirmesi falan istemesi gerekiyor diye biliyorum normalde.

Daha şimdi oynadım oyunu, bende bir sıkıntı çıkarmadı. EA Games uygulaması sende daha önce yüklü müydü ? Senden hesap eşleştirmesi falan istemesi gerekiyor diye biliyorum normalde.
Kaydım yoktu yeni indirdim kayıt yaptım ama sürekli bu resimdeki hatayı veriyo

Oyunun yüklü olduğu klasöre gir, orada "_Installer" adlı klasöre gir. Daha sonrasında "vc" yazan klasöre gir. Daha sonrasında "redist" adlı klasöre gir ve uygulamayı yükle. Bir de bunu dene.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaydım yoktu yeni indirdim kayıt yaptım ama sürekli bu resimdeki hatayı veriyo

Oyunun yüklü olduğu klasöre gir, orada "_Installer" adlı klasöre gir. Daha sonrasında "vc" yazan klasöre gir. Daha sonrasında "redist" adlı klasöre gir ve uygulamayı yükle. Bir de bunu dene.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
böylede açmadı yine aynı hatayı veriyo eksik dll yok directx son sürüm ama açılmıyo

Format at kurtul kardeşim. Zamanında benimde başıma gelmişti ne yapsam düzelmedi şükür şimdi sorunsuz oynuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,740
Üyeler
186,940
Son üye
MertOcak
Geri