Laptop şarjı normal mi gidiyor

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,402
İkinci el bir idepad gaming 3 aldım
3060 5600h lı model, ful şarjda tasarruf modunda 1.30 saat bile yazmıyor gideceği süre, çok az değil mi?

Normal.

Batarya sağlığı düşükse normal. Muhtemelen %60 civarı sağlığa sahip.

buna uygun 3-4 saat götürecek batarya var mıdır?
laptop modeli 15ach6
Uygun batarya vardır ama 3-4 saat götürmesi zor. İlk önce batarya sağlığına bakmani öneririm. Youtube'da videolar var. Daha sonra batarya uzun gitsin diye gerekli ayarları yapıp gereksiz güç tüketimini düşürmen gerekiyor.

Uygun batarya vardır ama 3-4 saat götürmesi zor. İlk önce batarya sağlığına bakmani öneririm. Youtube'da videolar var. Daha sonra batarya uzun gitsin diye gerekli ayarları yapıp gereksiz güç tüketimini düşürmen gerekiyor.
Hocam laptopu kullandıkça batarya süresi uzadı, eski sahibi bu laptopu kötü kullanmış zaten. Benim elime geçince kesin mutlu olmuştur laptop😅
2 saat 20dk falan gidiyor sanırım normal kullanımda, işimi görür bu süre.
Bir de bir sorum daha var, hızlı şarj zararlımıdır, açmalımıyım kapalı mı kalsın?

Hocam laptopu kullandıkça batarya süresi uzadı, eski sahibi bu laptopu kötü kullanmış zaten. Benim elime geçince kesin mutlu olmuştur laptop😅
2 saat 20dk falan gidiyor sanırım normal kullanımda, işimi görür bu süre.
Bir de bir sorum daha var, hızlı şarj zararlımıdır, açmalımıyım kapalı mı kalsın?
Şarj ile ilgili çok işiniz yoksa hızlı şarj kapalı kalsın. Ayarlardan maksimum şarj olmayı %80 yaparsanız batarya ömrü uzayacaktır. Şarj size sürekli gerekiyorsa açmanız iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,675
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri