İnstagram keşfetim sapıttı/bozuldu

fennys10

80+
Reaksiyon skoru
12
Forumdan ceza yememek için çok açmayacağım konuyu ama genel olarak +18 videolar ve korkutucu içerikler var sizdede varmı çoğu kişiye çıkmış ben sadece 1 tane gördüm ve kapattım gece boyu girmedim sabah 7:48de bakınca korkutucu videolar çıktı.

Forumdan ceza yememek için çok açmayacağım konuyu ama genel olarak +18 videolar ve korkutucu içerikler var sizdede varmı çoğu kişiye çıkmış ben sadece 1 tane gördüm ve kapattım gece boyu girmedim sabah 7:48de bakınca korkutucu videolar çıktı.
Herkeste böyle şu an toplu bir sorun var bir süre girmemeniz en iyisi olacaktır

Bende niye yok yaaaa link var mı

Herkeste böyle şu an toplu bir sorun var bir süre girmemeniz en iyisi olacaktır
Zaten 1-2 gün girmeyeceğim psikoloji anlamında ilaç vs kullandım halada sıkıntısını çekiyorum ya düzelecek yada erişim engeli getirecekler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende niye yok yaaaa link var mı
Reis valla bazılarında yok ama çoğunda var bu problem yabancılardada ama boşver ciddi anlamda çok kötü videolar var

Zaten 1-2 gün girmeyeceğim psikoloji anlamında ilaç vs kullandım halada sıkıntısını çekiyorum ya düzelecek yada erişim engeli getirecekler.

Reis valla bazılarında yok ama çoğunda var bu problem yabancılardada ama boşver ciddi anlamda çok kötü videolar var
psikolojini bu videolar mı bozdu

hocam deneyimleyen birisi anlatabilir mi ben özellikle mi denk gelmedim acaba? kaydırdıkça paranoyak videolar mı çıkıyor cidden herkeste şu an

psikolojini bu videolar mı bozdu
Yani bunlar ve daha fazlaları 9 10 yaşımdan beri gördüğüm için.

hocam deneyimleyen birisi anlatabilir mi ben özellikle mi denk gelmedim acaba? kaydırdıkça paranoyak videolar mı çıkıyor cidden herkeste şu an
Şahsi olarak bende bi tane çocuk hocasını dövüyordu sonra korkutucu videolar,jumpscareler vs. çıkıyordu.

Merak etme hepsi ameriganın oyunu

evet sağlam cinayet videoları yada açık saçık paylaşımlar var

ayarlarda içerik tercihleri var onu en aza indir o zaman gelmez büyük ihtimal

+18 çıplaklık cinayet kaza bolca kan vahşet yada absürt saçma şeyler

ayarlarda içerik tercihleri var onu en aza indir o zaman gelmez büyük ihtimal
fark etmiyor geliyor herkeste böyle bende hep öyleydi geliyor

Ayarlardan içerik tercihlerini sıfırlama diye bir seçenek var. Bunu deneyip tekrar kontrol eder misin?

Geri