Rdr2 final hakkında soru !spoiler!

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,330
arkadaşlar arthur morgan bende herkesde olduğu gibi gün batımına bakarak değilde adi micah tarafından vurularak öldürüldü çok zoruma gitti. bende neden böyle bir şey oldu?
şuan john ile oynuyorum lütfen spoiler vermeyin daha oyun bitimine çok var.

Spoiler vermeseydin iyiydi

onur seviyen düşük ondan. büyük ihtimal canın sıkıldıkca arkadan herkese sıkıp işkence yaptın, ne onur kaldı ne gurur.
hocam ben ona feci derecede dikkat etmiştim herkese yardım yapmıştım neden öyle oldu ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spoiler vermeseydin iyiydi
usta kusura bakmada keşke konu ismine iyice baksaydın özür dilerim

hocam ben ona feci derecede dikkat etmiştim herkese yardım yapmıştım neden öyle oldu ya
ben geçen hazır bir save dosyası indirdim adam 100% yapmış, şehirlere girince herkes bakıp övgü dolu sözler ediyordu nasıl yapmış anlamadım.

arkadaşlar arthur morgan bende herkesde olduğu gibi gün batımına bakarak değilde adi micah tarafından vurularak öldürüldü çok zoruma gitti. bende neden böyle bir şey oldu?
Oyunda Arthur karakterinin dört farklı sonu var. Seçim kısmında John ile giderseniz bu sayı ikiye düşüyor. Onur puanınız düşük olduğu için ya da dediğiniz sonu elde etmek için gereken Onur seviyesini sağlayamadığınız için o sonu görmüşsünüz. Ben onurumu hep yüksek tuttum, bu yüzden anlattığınız sonu gördüm. Eğer John ile gitmeseydiniz, diğer iki sonu görebilirdiniz. Sonun nasıl olacağı, onur seviyenize bağlı olarak değişiyor.

usta kusura bakmada keşke konu ismine iyice baksaydın özür dilerim
Soru demişsin
Benlik sorun yok ben bitirdim zaten oynamayan için olmamış

ben geçen hazır bir save dosyası indirdim adam 100% yapmış şehirlere girince herkes bakıp övgü dolu sözler ediyordu nasıl yapmış anlamadım.
hocam şuan john a geçtim ondan oynuyorum %45 lik saveme geri dönme imkanım var mı?

Oyunda Arthur karakterin 4 Tane sonu var Seçim kısmınla John ile giderseniz bu 2 ye düşüyor onur puanınız düşük olduğu için veya anlattığınız sonu yapmaya yetmediği için o sonu görmüşsünüz ben hep yüksek tuttum onurumu o yüzden anlattığınız sonu gördüm. John ile gitmeseydiniz diğer iki sonu görecektiniz onur seviyenize göre değişiyor son.
yapmayın hocam ya üzüldüm şimdi.. %45 lik save dosyama geri dönme imkanım var mı?

ben geçen hazır bir save dosyası indirdim adam 100% yapmış, şehirlere girince herkes bakıp övgü dolu sözler ediyordu nasıl yapmış anlamadım.
NPC lere selam falan veriyorsun ful görevde giderken yanındakilere selam verme tuşuna spamla iyi bir katkısı oluyor ben onuru fullemiştim ama çok düzgün oynadım Onura çok dikkat ettim arkadaşım spoilır vermeden onura dikkat et dediği için.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
NPC lere selam falan veriyorsun ful görevde giderken yanındakilere selam verme tuşuna spamla iyi bir katkısı oluyor benim onur fullemiştim ama çok düzgün oynadım Onura çok dikkat ettim arkadaşım spoilır vermeden onura dikkat et dediği için.
hocam ben her npc ye yardım ettim bacağındaki zehiri bile emdim. sadece görevlerde bazen ecelem varken nadiren yayalara çarptım o sıra düşmüş heralde. ama onun düşüreceğini fazla zannetmiyorum çok iyilik yapmıştım aslında. %50 lik saveme nasıl dönerim mesela

onurun dusuktu

hocam ben her npc ye yardım ettim bacağındaki zehiri bile emdim. sadece görevlerde bazen ecelem varken nadiren yayalara çarptım o sıra düşmüş heralde. ama onun düşüreceğini fazla zannetmiyorum çok iyilik yapmıştım aslında. %50 lik saveme nasıl dönerim mesela
Hocam ayrı save aldıysanız oyunu oradan oynayabilirsiniz veya internetten Onur seviyesi yüksek save yükleyip son görevi tekrar yapabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,232
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri