2.el DUKE 250 Alınır mı?

Poodie

80+
Reaksiyon skoru
13
merhabalar yakın zamanda motor almayı düşünüyorum bütçem 200bin tl duke 250 modelini çok beğendim sizce alınır mı? herhangi bir sıkıntı yaşatırmı

çok yüksek fiyat söylemişler toplama megane bulurum bu fiyata avcılar da. alacaksan toplama motorlara bak 4-5 motordan toplattır daha uyguna gelir.

duke alınmaz yedek parca cok pahalı bakım pahalı vs. vs. iç piyasa ustası tamirini yapmıyor.

mt harika tabikii isteklerin nedir bilemem fakat şahsi fikrimi soracak olursan cb250r da tavsiye ederim naked bakıyorsan illa.

mt harika tabikii isteklerin nedir bilemem fakat şahsi fikrimi soracak olursan cb250r da tavsiye ederim naked bakıyorsan illa.
Bayiden 0 r25 çıkartacam hocam yazdırdım motor bekliyorum çok teşşekürler

duke alınmaz yedek parca cok pahalı bakım pahalı vs. vs. iç piyasa ustası tamirini yapmıyor.
Hocam peki 170 180 civarına ne önerirsiniz ben şahsen 250 duke düşüniyodum temizleri o fiyata bulunuyo şimdi 20 25 binde 2015 model honda da alasım gelmiyo 250 sr 250nk desen zaten ortada

çıplak naked olarak sana tavsiyem honda cb250r tek silindir olarak üzmeyecek maldır şahsi fikrim,eğer touring biraz dağ bayır yaparım dersende sana tavsiyem 2.el hero xpulse olur veya crf250l veya rally olur kesinlikle duke girilmez türkiyede.

Geri