Yardım Thermalright Peerless Assassin WHİTE Argb stok beklemeli miyim ?

Reaksiyon skoru
4
Selamlar ilk konumu açıyorum arkadaşlar kusura bakmayın yanlışım olursa,

Beyaz bir sistem topluyorum 7500F ve 7800 XT li ve tek kalan parça soğutucu, gaming gen üzerinde geçen haftalarda 2049 tl ye satılıyordu fakat 1 haftadır stok yok, şuanda inventus üzerinde görünüyor sadece ve 2600 TL biraz fırsatçılık gibi geldi sürekli takipteyim muadil bakıyorum ama güvenemedim beklemeye değer mi tekrar stoğa girmesini yoksa gözü karartıp bu fiyattan almalı mıyım ?

inventus soğutucu link

şimdiden teşekkürler

Beyaz bir sistem topluyorum 7500F ve 7800 XT li ve tek kalan parça soğutucu, gaming gen üzerinde geçen haftalarda 2049 tl ye satılıyordu fakat 1 haftadır stok yok, şuanda inventus üzerinde görünüyor sadece ve 2600 TL biraz fırsatçılık gibi geldi sürekli takipteyim muadil bakıyorum ama güvenemedim beklemeye değer mi tekrar stoğa girmesini yoksa gözü karartıp bu fiyattan almalı mıyım ?

inventus soğutucu link

şimdiden teşekkürler
aceleniz yoksa beklenebilir bir de sistemi ne kadara dizdiniz acaba

7500f varsa burst assassin de kurtarır. Peerless assassin zaten çok artmıştı son 1 hafta indirime girmişti. Tekrar 1600e düşmezse f/p sayılmaz. Phantom spirit bile 1800 görmüştü.

aceleniz yoksa beklenebilir bir de sistemi ne kadara dizdiniz acaba
Net hesaplamadım henüz fırsatım olmadı ama 45 - 50 arasında hocam biraz pahalı oldu parça kalitesi olsun istedim çok olmasa da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7500f varsa burst assassin de kurtarır. Peerless assassin zaten çok artmıştı son 1 hafta indirime girmişti. Tekrar 1600e düşmezse f/p sayılmaz. Phantom spirit bile 1800 görmüştü.
O modelin beyaz argb lisini göremedim ama hocam varsa link alırım teşekkür ederim

Net hesaplamadım henüz fırsatım olmadı ama 45 - 50 arasında hocam biraz pahalı oldu parça kalitesi olsun istedim çok olmasa da
bende böyle bir şey topladım 58k falan oldu benimkiside umarım uzun süre götürür

bir de ekran kartınız pure gaming mi

bende böyle bir şey topladım 58k falan oldu benimkiside umarım uzun süre götürür
Hayırlı uğurlu olsun teşekkür ederim umarım siz de götürür uzun yıllar sorunsuz

bir de ekran kartınız pure gaming mi
evet hocam pure 3 fanlı sizinki de mi öyle ?

sağ olun hocam sizede hayırlı uğurlu olsun benimde son 1 tane soğutma kaldı bulabilirsem inşallah tam olucak

evet hocam pure 3 fanlı sizinki de mi öyle ?
evet hocam benimkisi de öyle

sağ olun hocam sizede hayırlı uğurlu olsun benimde son 1 tane soğutma kaldı bulabilirsem inşallah tam olucak

evet hocam benimkisi de öyle
memnun musunuz peki ben daha 1 saat önce siparişini verdim

memnun musunuz peki ben daha 1 saat önce siparişini verdim
hocam bende şuanda toplama aşamasındayım işlemci ve kasayı sipariş verdim anakart siparişi vericektim stokta bulamadım bekliyorum taksitle aldığım için ekran kartını bekleticem

hocam bende şuanda toplama aşamasındayım işlemci ve kasayı sipariş verdim anakart siparişi vericektim stokta bulamadım bekliyorum taksitle aldığım için ekran kartını bekleticem
Anladım hocam teşekkür ederim güle güle kullanın şimdiden

Hocam vatan da anakartlarda güzel indirim vardı keşke alsaydınız bende vatan dan dizdim bilgisayarımı 4 gün oldu

Hocam vatan da anakartlarda güzel indirim vardı keşke alsaydınız bende vatan dan dizdim bilgisayarımı 4 gün oldu
hocam b850 Steel legend önerdiler arkadaşlar açtığım konuda onun 1.5k lik indirimi vardı da vatan kartımız yoktu

Anladım hocam teşekkür ederim güle güle kullanın şimdiden
sağ olun hocam sizde umarım sıkıntısız kullanırsınız kartı test ettikten sonra buraya deneyimlerinizi yazarmısınız

Hocam vatan da anakartlarda güzel indirim vardı keşke alsaydınız bende vatan dan dizdim bilgisayarımı

inventus soğutucu link

şimdiden teşekkürler

hocam b850 Steel legend önerdiler arkadaşlar açtığım konuda onun 1.5k lik indirimi vardı da vatan kartımız yoktu

sağ olun hocam sizde umarım sıkıntısız kullanırsınız kartı test ettikten sonra buraya deneyimlerinizi yazarmısınız
Vatan karta gerek yok hocam o sadece bir ibare internet yada gidip şubeden alabilirdiniz kötü olmuş bu durum :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,343
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri