Yardım PS5 için kablosuz kulaklık önerisi

reynty

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
5000
Merhaba, PS5 için kablosuz kulaklık arıyorum. İlk kez konsol kullanacağım için galiba konsol üzerinden kulaklığın uygulamasını açamıyoruz. O yüzden ayar yapmadan kendi sesi ve mikrofonu iyi olan, gecikmesi düşük olan bir kulaklık arıyorum.

Ne tarz oyunlar oynacağına göre değişir eğer FPS oyunları oynamak için alıyorsan sadece Hyperx Cloud 3 wireless yoksa genel herşeye hitap eden bir şey istiyorsan film dizi izlerim hikayeli oyunlar oynarım dersen Arctis Nova 5 veya 5P Wireless

Ne tarz oyunlar oynacağına göre değişir eğer FPS oyunları oynamak için alıyorsan sadece Hyperx Cloud 3 wireless yoksa genel herşeye hitap eden bir şey istiyorsan film dizi izlerim hikayeli oyunlar oynarım dersen Arctis Nova 5 veya 5P Wireless
Genel olarak her şey için hocam nova 5 ile p5 arasındaki fark nedir

Genel olarak her şey için hocam nova 5 ile p5 arasındaki fark nedir
bütün modeller pc destekler bunun haricinde nova 5 ve 5p arasında donanımsal bir fark yok tek fark x versiyonunda var chatmix kaydıracı ile geliyor ve her platformu destekliyor aslına bakarsan 5x modeli almak daha mantıklı birde sanırsam kafabandı renkleri değişiyor modele göre

bütün modeller pc destekler bunun haricinde nova 5 ve 5p arasında donanımsal bir fark yok tek fark x versiyonunda var chatmix kaydıracı ile geliyor ve her platformu destekliyor aslına bakarsan 5x modeli almak daha mantıklı birde sanırsam kafabandı renkleri değişiyor modele göre
Hocam kulaklığa baktığım da dip ses ve cızırtı var diyorlar donar uygulamasından ayarlamadıkça. Ps5 de uygulama açılamaz.

Hocam kulaklığa baktığım da dip ses ve cızırtı var diyorlar donar uygulamasından ayarlamadıkça. Ps5 de uygulama açılamaz.
valla nova pro wirelessede dediler bende çıkmadı açıkcası dip ses falan 1.5 yıldır kullanıyorum sorunsuz sonar zaten sadece pc de var birde sanırsam telefona geldi ama o da buds ve nova 5 için yanlış bilmiyorsam

valla nova pro wirelessede dediler bende çıkmadı açıkcası dip ses falan 1.5 yıldır kullanıyorum sorunsuz sonar zaten sadece pc de var birde sanırsam telefona geldi ama o da buds ve nova 5 için yanlış bilmiyorsam.
Sizde mı SteelSeries Arctis Nova 5P Wireless kullanıyorsunuz ?

Hocam mikforonu gömülü olan G435 tarzı kulaklık var mı bildiğiniz?
maalesef hayır ve logitechin kulaklıklarına çok baktım ama konsol tarafına önerebileceğim bir kulaklığı yok açıkcası g pro wireless 2 bile iyi değil o kadar o yüzden logitech düşünmenizi pek önermem yoksa ben de ilk alacağım zamanlarda aklımda g733 vardı ama diğer ürünler ile karşılaştırınca eledim direk

maalesef hayır ve logitechin kulaklıklarına çok baktım ama konsol tarafına önerebileceğim bir kulaklığı yok açıkcası g pro wireless 2 bile iyi değil o kadar o yüzden logitech düşünmenizi pek önermem yoksa ben de ilk alacağım zamanlarda aklımda g733 vardı ama diğer ürünler ile karşılaştırınca eledim direk
Logitech markası olmasına gerek yok mikforonu gömülü bir kulaklık arıyordum aslında.

Logitech markası olmasına gerek yok mikforonu gömülü bir kulaklık arıyordum aslında.
şöyle ki gömülü olan bir model var ama dışarı çıkaramıyorsun razer barracuda pro o da bu gömülü içine sokup çıkarma işlevini bir tek ssde gördüm makara var çünkü içinde kendi yaptıkları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,136
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri