Bekle derim. Multi frame gen e kavuşur yeni sistemler.Net bir bütçem yok 4070 lerin bazı modelleri düşebiliyor o yüzden yazdım. Ortalama olarak 4060 lı laptop arıyorum yardımcı olur musunuz? Oyun, iş ve genel kullanım için alıyorum
50 serisi ekran kartlı beklemek mantıklı mı?
Tmmdır teşekkür ederim onların ortalama fiyat ne olur senceBekle derim. Multi frame gen e kavuşur yeni sistemler.
5060,5070 60-90 K gibi olur . Tavsiyem Ryzen Ai serili bir laptop almanizTmmdır teşekkür ederim onların ortalama fiyat ne olur sence
Paranı döviz olarak sakla ve biriktir. Zarar etmezsin. Fiyatlar oturunca alırsın. Tüm dünyada fiyatlar oynak şu anda ama hep böyle gitmez.Tmmdır teşekkür ederim onların ortalama fiyat ne olur sence
Ne önerirsiniz5060,5070 60-90 K gibi olur . Tavsiyem Ryzen Ai serili bir laptop almaniz
Tmmdır çok teşekkür ederim tahmini ne kadar beklerimParanı döviz olarak sakla ve biriktir. Zarar etmezsin. Fiyatlar oturunca alırsın. Tüm dünyada fiyatlar oynak şu anda ama hep böyle gitmez.
Tmmdır bekleyeyim o zamanRyzen Ai 9 365 gibi bir model + 5070 tatmin eder hocam 3 ay içindr 50-70 arasina goruruz tahminen