Öneri 5600 için kule tipi cooler

Bende thermalright phantom spirit var. 5600 ile kullanıyorum. Gayet memnunum.

Şimdi videoda gördüm bide daha öncede duymuştum unutmuşum bunu bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peşin fiyatına taksit istiyorum nnerelerdn alabilirim ?
Bu fiyatlara daha iyisi var mı üstüne 1 k koysam sıvı soğutucu alabiliyorum ama 2 k fiyatında çok güvenilir bilindik marka yok oyüzden hiç güven vermiyor :) bide kule tipi daha uzun ömürlü dayanıklı mekanik bir şeyi yok zaten dümdüz düz takıyorsun çalılıyor

Bide rgp olmasın sadece siyah daha sade ve güzel duruyor

Bu fiyatlara daha iyisi var mı üstüne 1 k koysam sıvı soğutucu alabiliyorum ama 2 k fiyatında çok güvenilir bilindik marka yok oyüzden hiç güven vermiyor :) bide kule tipi daha uzun ömürlü dayanıklı mekanik bir şeyi yok zaten dümdüz düz takıyorsun çalılıyor

Bide rgp olmasın sadece siyah daha sade ve güzel duruyor
Sıvıya falan gerek yok. Assassin al geç kral. Her türlü OC'de işini görür. Üstelik sıvıdan da daha uzun ömürlü oluyor kule tipleri. Şimdiye kadar thermalright'ın 3 farklı kulesini kullandım hepsi de kalite akan ürünlerdi.

Sıvıya falan gerek yok. Assassin al geç kral. Her türlü OC'de işini görür. Üstelik sıvıdan da daha uzun ömürlü oluyor kule tipleri. Şimdiye kadar thermalright'ın 3 farklı kulesini kullandım hepsi de kalite akan ürünlerdi.
Perless assasin ile phantom spirit arasında ne fark var bide peşin fiyatına taksit ile nereden alabilirim

Assasin ile spirit arasındaki farklara baktım phantom spirit assasinin bi tık daha geliştirilmiş hali aralarında 150 200 TL fln fark vardı sadece phantom spirit aldım bende
Kasana sığdığından emin ol hacı dev gibi o kuleler

Biraz korkuyorum ondan biliyor musun jdhdkejfjdjfhuedkxhwj phantom spirit spiraişi verdim tamammıdır yani yazana göre assasinin geliştirilmiş versiyonu ve bi tık daha iyi olması lazım

Bi bakar mısın geri ye boşluk kalmış kalmamış önemli değil olur mu buraya

Ekler

• Screenshot_20250310_164159_Gallery.jpg
    Screenshot_20250310_164159_Gallery.jpg
    604.5 KB · Hit: 22
  • Screenshot_20250310_164133_Gallery.jpg
    Screenshot_20250310_164133_Gallery.jpg
    947.5 KB · Hit: 20
Olmuşmu nasıl görünüyor alttaki bir fanın yaprağını kırdım yanlışlıkla nasıl oldu diye sormayın oldu ama neden çalışmıyor onu anlamadım bütün fanlar çalışıyor o çalışmıyor nedeninini anlamadım ama zaten yalpalıyır bir yaprağı kırık olduğu için ama asıl çalışmama sebebi nedir ? @Kıvanç🖱️

Ekler

• 17418880872255304556132583671703.jpg
    17418880872255304556132583671703.jpg
    1.4 MB · Hit: 13
Olmuşmu nasıl görünüyor alttaki bir fanın yaprağını kırdım yanlışlıkla nasıl oldu diye sormayın oldu ama neden çalışmıyor onu anlamadım bütün fanlar çalışıyor o çalışmıyor nedeninini anlamadım ama zaten yalpalıyır bir yaprağı kırık olduğu için ama asıl çalışmama sebebi nedir ? @Kıvanç🖱️
Bağlantısını kontrol et, düzgünse bozulmuştur. Kabloları çıkar tak yap tekrar dene

Geri