Öneri 5600 için kule tipi cooler

Ya chat işlemci sıcaklıkları çok iyi 50 yi bile görmüyor neredeyse ama ekran kartı 65 70 görüyor neredeyse normalde bukadar ısınmaz kasanın içi çok dolu hava akışı yok düzgün @Kıvanç🖱️. Napmam lazım bukadar ısınmıyor kesinlikle ki daha da yüke girse daha da ısınacak yani normalde 60 62 fln nekdara oyun oynarsam oynayayım bu beni şüpheye düşürdü
Bence iyi görünüyor sorun yok. Oyunda da bakarsın sıcaklıklara ona göre konuşuruz

Bence iyi görünüyor sorun yok. Oyunda da bakarsın sıcaklıklara ona göre konuşuruz
1 yıldır bu sistemle oyun oynuyorum foto da max 72 görmüş Hot spot 85 diyor ben 1 yıldır bukadar yükseğini daha görmedim Hot spot bile 75 de vs gezerdi oyüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yıldır bu sistemle oyun oynuyorum foto da max 72 görmüş Hot spot 85 diyor ben 1 yıldır bukadar yükseğini daha görmedim Hot spot bile 75 de vs gezerdi oyüzden
Şimdiden max da 75 e kadar görmüş napalım şimdi

Şimdiden max da 75 e kadar görmüş napalım şimdi
Neyse msi afterburner var bende fan speede boostladım

Hocam benim çalışmayan diğer fanın sorununu çözdüm

En altta kaldığı için orda da psu dan çıkan bütün kablolar var ekran kartı kablusunun boşta kalan birtane 8 pini arasına girmiş oyüzden dönmüyor muş kdncdıkxjjxosncudkxhxus :)

@Kıvanç🖱️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,055
Üyeler
187,283
Son üye
inter29
Geri