GÜÇLÜ SİSTEM İÇİN OYUN ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
74
Selam arkadaşlar imzam'da gördüğünüz gibi sistemim yüksek ve bende bu sistemi verimli kullanmak adına yüksek sistem gerektiren oyunlar oynamak istiyorum oyun önerir misiniz? NOT: bu arada genelde tek başıma oynuyorum oyunları.

alan wake 2 sistem zorlayan oyunlar arasında

konusu ne kanka
ilk oyunun devamı eşi kaybolan ünlü bir yazarın eşini ararken yaşadığı paranormal olayları anlatıyor baya iyidir ilk oyun biraz basite kaçabilir ama 2. oyun çok iyi yılın oyunlarına aday olmuş bir oyundur ilki biraz eski kalabilir oynamak istemezsen özetini izleyip 2. oyunu oynayabilirsin

ilk oyunun devamı eşi kaybolan ünlü bir yazarın eşini ararken yaşadığı paranormal olayları anlatıyor baya iyidir ilk oyun biraz basite kaçabilir ama 2. oyun çok iyi yılın oyunlarına aday olmuş bir oyundur ilki biraz eski kalabilir oynamak istemezsen özetini izleyip 2. oyunu oynayabilirsin
baya iyiymiş indirip oynarım muhtemelen tavsiyen için teşekkürler dostum.

Bir yerden sonra oyun oynayası da kalmıyor insanın. Arkadaşımla bf1 ve stardew valley oynuyorum 😂

Bir yerden sonra oyun oynayası da kalmıyor insanın. Arkadaşımla bf1 ve stardew valley oynuyorum 😂
BU BF1 çılgınlıgı nedir herkes almis eskiden yüzüne bakılmazdı simdi akın akın olayı nedir?

wukong

listeme eklendi teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

spiderman 2'yi şu an oynuyorum aşırı zevkli diğerlerini de listeme ekledim teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konusu nedir?
1403 yılında Kutsal Romada bohemyada bi demircinin oğlu olarak başladığın hikayeli oyun, bazı olaylar olur sonra lordların hizmetine girerek görevlerle devam ettiğin oyun
yan görevler fln da var isteğe bağlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,276
Üyeler
192,987
Son üye
Neltherion
Geri