27 inc 1080p monitör alınır mı?

yagizwow

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar merhaba. FPS oyunlarıyla işim olmuyor. Genelde hikayeli oyunlar, dizi film izliyorum. Şöyle bir monitör beğendim Asus 1080p 27inc. Alınır mı alınmaz mı?
Bütce 6k

2k düşünür müsün

hp omen 1080p 27 inc kullanıyorum. fps oyunlar da oynuyorum ben cok memnunum alınır kesınlıkle.

Alınır. Ben kullanıyorum 27 inch 1080p. Film ve genel kullanım için memnunum 4 senedir. Alabiliyorsan uzun vade için 2k seçenekli al.

Alınır. Ben kullanıyorum 27 inch 1080p. Film ve genel kullanım için memnunum 4 senedir. Alabiliyorsan uzun vade için 2k seçenekli al.
Şuan kesin alın gibi bir şey diyemem. Biraz araştırmanızı tavsiye ederim. Şuan bilmiyorum monitör fiyatları ne alemde emin değilim. Bazen 6 ile 7 bin TL arasına 2k monitör bulunabiliyor. O yüzden güzelce araştırmanızı tavsiye ederim. Şuan bakamıyorum pek anca akşam üstü bir göz atabilirim.

bu fiyatlara VA panel 2K alabilirsiniz. madem fps veya rekabetçi oyun oynamıyorsanız, güzeldir film dizi içinde kontrast oraları iyidir.
27" 1080p olayıda kişiden kişiye değişir.

Arkadaşlar merhaba. FPS oyunlarıyla işim olmuyor. Genelde hikayeli oyunlar, dizi film izliyorum. Şöyle bir monitör beğendim Asus 1080p 27inc. Alınır mı alınmaz mı?
Bütce 6k
Aynı monitörü kullanıyorum. Hatta cs2 oynuyorum genel olarak bi sıkıntı yok sadece 1080p den dolayı fazla yakına girersen monitöre pixeller fazla belirgin oluyor. Güzel monitör ama ekran kartın 2kya uygunsa biraz daha verip 2k monitör alabilirsin

1080p 27 inçte pixel sayarsin asla alınmaz.
24 1080p ideal.

2k çıkar isen 27 veya 32 inç olabilir.

27 inç fast ıps ekran 1 ms gtg fiyatına göre alınabilir :)

27 inç 1080p alınmaz 2k alın o boyutta nasıl alınır diyorlar anlamıyorum hiç mi kalite standartı yok bu insanların çamur gibi görüntü görüyorlar normali o zannediyorlar

1080p 27 inçte pixel sayarsin asla alınmaz.
24 1080p ideal.

2k çıkar isen 27 veya 32 inç olabilir.
27 1080p kullandım ve monitörle aramda 50 cm civarı var piksel sayma gibi bir durum yok her yerde okuyorum görüyorum "27 1080p'de piksel sayılır" cümlesini 3 yıldır kullanıyorum o monitörü hiç öyle bir şey yaşamadım. FPS oyunları oynadığımda da monitörü daha da yakına getirmeme rağmen. Normal bir kullanıcı için bence hiçbir problem teşkil etmez. Şuanda da 2k oled monitörle birlikte kullanıyorum yine de piksel sayma durumu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,533
Üyeler
174,389
Son üye
sansarsalvokafiyesi
Geri