🛡️Next DNS İle Discord Çalıştırma🟠

Türknet kullananlar için direkt windows ayarlarından cloudflare dns yetiyor, türktelekom vs kullanan arkadaşların hepsine cloudflare warp indirttim temiz çalışıyor

Türknet kullananlar için direkt windows ayarlarından cloudflare dns yetiyor, türktelekom vs kullanan arkadaşların hepsine cloudflare warp indirttim temiz çalışıyor
warp ping arttırıyo, ben cloudflare dns + goodbydpi çalıştırıyorum ping ve hız stabil kalıyor

warp ping yapıyor ms yükseltiyor malesef. başka bir vpn arayışındayım.

Servis sağlayıcıya göre yine değişiyor.

Garip, genelde çok ping şikayeti gelmedi az bir şey artırıyorlar falan demişlerdi
kişiden kişiyede değişebilir bende normal 9 ile 10 ms spped test atınca açarsam 30 ms oluyor. ve sadece fifa oynarken etki ediyor ama diğer oyunlarda okadar fazla etkisi yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Bende turknetim ama bende yetmiyor,ben bahti sevik piyadeyim heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o dediğinizi kullanmak için cmd arka planda açılma muhabbeti vardı sanki.
Evet acik durmasi gerekiyor bazi ozel durumlar haric

o dediğinizi kullanmak için cmd arka planda açılma muhabbeti vardı sanki.
Yok service kurunca açık kalması gerekmiyor. Attığım sste service yazanlardan birini yönetici olarak çalıştırırsanız pcye kuruluyordu galiba. En alttakinde açık kalma şartı var.
1741824097916.png

Service arkada sürekli çalışması hoş değil bence. Goodbye dpi 2 any country dns rider olan dosyayı kullanıyom. Pinge etkisi sıfır .
Superonline için problem olabiliyor tr olanı kullanabilir isteyen. Can değer neden yeni birşeymiş gibi paylaştı anlamadım

Ben direkt modeme CloudFlare'in DNS'ini kurdum, tüm cihazlar her siteye erişim sağlayabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,125
Üyeler
186,295
Son üye
Fadness
Geri