Neler Yeni

🛡️Next DNS İle Discord Çalıştırma🟠

Owlore

80+ Bronze
Türknet kullananlar için direkt windows ayarlarından cloudflare dns yetiyor, türktelekom vs kullanan arkadaşların hepsine cloudflare warp indirttim temiz çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Furkan Kul
Türknet kullananlar için direkt windows ayarlarından cloudflare dns yetiyor, türktelekom vs kullanan arkadaşların hepsine cloudflare warp indirttim temiz çalışıyor
warp ping arttırıyo, ben cloudflare dns + goodbydpi çalıştırıyorum ping ve hız stabil kalıyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
oğuzhan ege
warp ping yapıyor ms yükseltiyor malesef. başka bir vpn arayışındayım.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
oğuzhan ege
Garip, genelde çok ping şikayeti gelmedi az bir şey artırıyorlar falan demişlerdi
kişiden kişiyede değişebilir bende normal 9 ile 10 ms spped test atınca açarsam 30 ms oluyor. ve sadece fifa oynarken etki ediyor ama diğer oyunlarda okadar fazla etkisi yok.

kayn999

80+
Bende turknetim ama bende yetmiyor,ben bahti sevik piyadeyim heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

o dediğinizi kullanmak için cmd arka planda açılma muhabbeti vardı sanki.
Evet acik durmasi gerekiyor bazi ozel durumlar haric

Light

80+ Bronze
o dediğinizi kullanmak için cmd arka planda açılma muhabbeti vardı sanki.
Yok service kurunca açık kalması gerekmiyor. Attığım sste service yazanlardan birini yönetici olarak çalıştırırsanız pcye kuruluyordu galiba. En alttakinde açık kalma şartı var.
1741824097916.png

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Service arkada sürekli çalışması hoş değil bence. Goodbye dpi 2 any country dns rider olan dosyayı kullanıyom. Pinge etkisi sıfır .
Superonline için problem olabiliyor tr olanı kullanabilir isteyen. Can değer neden yeni birşeymiş gibi paylaştı anlamadım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,116
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Ben direkt modeme CloudFlare'in DNS'ini kurdum, tüm cihazlar her siteye erişim sağlayabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,618
Üyeler
169,751
Son üye
Akif08
Top Bottom