𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
iddia'ya gore, NextDNS sunuculari ile, DNSoverTLS actiginizda, discord, roblox, zart zurt alayi calisiyormus...
warp ping arttırıyo, ben cloudflare dns + goodbydpi çalıştırıyorum ping ve hız stabil kalıyorTürknet kullananlar için direkt windows ayarlarından cloudflare dns yetiyor, türktelekom vs kullanan arkadaşların hepsine cloudflare warp indirttim temiz çalışıyor
warp ping yapıyor ms yükseltiyor malesef. başka bir vpn arayışındayım.Türknet kullananlar için direkt windows ayarlarından cloudflare dns yetiyor, türktelekom vs kullanan arkadaşların hepsine cloudflare warp indirttim temiz çalışıyor
warp ping arttırıyo, ben cloudflare dns + goodbydpi çalıştırıyorum ping ve hız stabil kalıyor
Garip, genelde çok ping şikayeti gelmedi az bir şey artırıyorlar falan demişlerdiwarp ping yapıyor ms yükseltiyor malesef. başka bir vpn arayışındayım.
kişiden kişiyede değişebilir bende normal 9 ile 10 ms spped test atınca açarsam 30 ms oluyor. ve sadece fifa oynarken etki ediyor ama diğer oyunlarda okadar fazla etkisi yok.Garip, genelde çok ping şikayeti gelmedi az bir şey artırıyorlar falan demişlerdi
o dediğinizi kullanmak için cmd arka planda açılma muhabbeti vardı sanki.goodbyedpı...
Bende turknetim ama bende yetmiyor,ben bahti sevik piyadeyim heraldeTürknet kullananlar için direkt windows ayarlarından cloudflare dns yetiyor, türktelekom vs kullanan arkadaşların hepsine cloudflare warp indirttim temiz çalışıyor
Evet acik durmasi gerekiyor bazi ozel durumlar harico dediğinizi kullanmak için cmd arka planda açılma muhabbeti vardı sanki.
Yok service kurunca açık kalması gerekmiyor. Attığım sste service yazanlardan birini yönetici olarak çalıştırırsanız pcye kuruluyordu galiba. En alttakinde açık kalma şartı var.o dediğinizi kullanmak için cmd arka planda açılma muhabbeti vardı sanki.