PC Sürekli Yeniden Başlıyor: Yardım İstiyorum

Reaksiyon skoru
2
PC'ye Windows kurmaya çalışıyorum sürekli yeniden başlıyor durduk yere çıldıracağım artık bir el atın bilgili arkadaşlar BIOS'ta iken sorun yok yeniden başlamıyor asla yeni kurduğum Windows'ta da aynı sorun vardı yeniden başlıyordu format atayım dedim onu da atamadım diskparttan clean attım diske yani diskte hiçbir şey yok kurulum ekranı geliyor kuruluma başlıyorum belli bir süre sonra reset atıyor PC biosta iken asla ve asla olmuyor bu durum

PC'ye Windows kurmaya çalışıyorum sürekli yeniden başlıyor durduk yere çıldıracağım artık bir el atın bilgili arkadaşlar BIOS'ta iken sorun yok yeniden başlamıyor asla yeni kurduğum Windows'ta da aynı sorun vardı yeniden başlıyordu format atayım dedim onu da atamadım diskparttan clean attım diske yani diskte hiçbir şey yok kurulum ekranı geliyor kuruluma başlıyorum belli bir süre sonra reset atıyor PC biosta iken asla ve asla olmuyor bu durum
Aynısını yaşadım işlemcim bozulmuştu

hatta tam olarak bire bir aynı arada birde masaüstü geliyor yine reset atıyordu ne uğraştım bu belayla

hatta tam olarak bire bir aynı arada birde masaüstü geliyor yine reset atıyordu ne uğraştım bu belayla
bir şey soracağım soruyu soran arkadaş biosta bir şey olmadığını söylüyor sadece kurulumda bu hatayı alıyormuş sizdeki durum işlemciye binen yükten dolayımı oluyor ???

Windows varken de sistem açılıyor 1 dakika kadar gidiyor YouTube a bile girebiliyorum sonra reset atıyordu aynı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows varken de sistem açılıyor 1 dakika kadar gidiyor YouTube a bile girebiliyorum sonra reset atıyordu aynı mı?
Kasanın ışıkları falan sönmüyor ama sadece baştan başlıyor PC reset atıyor

Kasanın ışıkları falan sönmüyor ama sadece baştan başlıyor PC reset atıyor
windows kurarken disk biçimlendirme ekranına kadar gelebiliyor musunuzz ?

hangi windows sürümünü kurmaya çalışıyorsunuz ? eğer win11 ise biosta tpm kontrolü yapıyor olabilir anakart yeni mi eski mi birde

Ekler

• IMG_20250313_125310.jpg
    IMG_20250313_125310.jpg
    2 MB · Hit: 16
Onunla alakası olduğunu sanmıyorum önceki windows'ta Windows 11 di
Ssd ni hdd sentinaldan bir göz gezdir bad sector falan var mı diye

Geri