Yardım BU MİKROFONUN ISIGI.

Lux0

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
25
ARKADASLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LUTFEN ONA GÖRE SİPARİS EDECEGİM KULAKLIGIN MİKROFNUNDAKİ ISIK İSTEGE BAGLI KAPATLIYOR MU BU MODELLERDE BİLGİSİ OLAN VAR MI

kapatılmaz

kapanmıyor. Fujin kullanıyorum ayrıca o ışığı görmen kulaklık kulağında iken pek mümkün değil :D ve rahatsız edici bir ışıkta değil

kapanmıyor. Fujin kullanıyorum ayrıca o ışığı görmen kulaklık kulağında iken pek mümkün değil :D ve rahatsız edici bir ışıkta değil
hocam genelde lol oynuyorum arkadasla konustugum için ts den kulaklıgı masaya koyacam kulaklıgın mikrofonunu kullanacagım haporlorden ses gelecek rahatsız eder ısıkları kapanmıyorsa

hocam genelde lol oynuyorum arkadasla konustugum için ts den kulaklıgı masaya koyacam kulaklıgın mikrofonunu kullanacagım haporlorden ses gelecek rahatsız eder ısıkları kapanmıyorsa
Gözü rahatsız edecek kadar Çok parlak ve cırtlak bir rengi yok haberin olsun ama yinede sen bilirsin . Mikrofon kalitesi çok iyi bu arada

Fujin var bende. Mikrofonu kapatınca sönüyor ışık

Ben Kizaru modeli kullanıyorum başlarda o ışığa çok takılmıştım kapanmadığı için sadece mikrofonu kapattığın zaman ışığı sönüyor. Sonradan çok da önemsemedim ses kalitesi iyi hatta hoparlör olarak kullanıyorum ve mikrofon kalitesi de gayet yeterli.

hocam bu kalitede farklı kulaklık önerir misiniz peki
Hocam bu fiyat bandında en kaliteli ürünleri gamepower sunuyor. Arkadaşların dediği gibi mikrofon ışığı çok göz almıyor, hatta mönitöre bakarken görmüyorsunuz bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,493
Üyeler
183,844
Son üye
nemesis060
Geri