Neler Yeni

Forumlular Birbiri ile Tanışıyor

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
XXXX
Selam dostlar böyle bı fikir geldi aklıma kendimize ulaşabileceğimiz yerleri yaziyoruz hobilerimizi nerde oturduğumuzu Gibi gibi

Ben başlıyorum

Adım Berk İstanbul kartal da oturuyorum motor basketbol dışarda gezmek hobim Maltepe de oluyorum 10. Sınıfım 16 yaşındayım tek birşeyler yapmayı sevmiyorum yanımda biri olsun istiyorum ulaşmak isteyenler için @hamza_kpck

Adım Tunahan, Giresunluyum, intihar edicem

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Buğra Aykaç
Adım Buğra 21 yaşındayım (Şaka yapmıyorum ciddiyim) Çorum'un küçük bir ilçesinde yaşıyorum arada sırada kitap okurum oyun oynarım televizyondan müzik dinlerim genellikle bu forumda takılırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Yuzarsef
Adım bana kalsın Bursa dayım kitap okumak film izlemek kaliteli yemek yemekten bilmediğim şehirlere gidip yolda gördüğüm eli yüzü düzgün insanlara laf atıp ismimizi öğrenmeden konuşup bir anda işim vardı diye ayrılıp evime dönmekten ve çilekli pasta ile beraber turşu suyu içmeye bayılırım. Yaş 25 boştaysam da burada takılırım biraz da lol oynarım ama çok belli olmaz. Ciddiyim bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asosyal olucam bu gidişle. şu an mental sağlığım çöktü
Benimlen takıl beraber düşelim kardom

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Yuzarsef
Ben niye öyle bişey hatırlıyom
Ne anlattımı hatırlamıyom birileri geldi muhabbeti çarpıttı ülkücü adamı apocu yaptı gitti. boşuna dememişler at iftirayı çamuru gitsin izi kalsın diye. Apoyu niye savuncam kardom yoksa olayı çarpıttıydı biri bi konuda oradan hatırlıyosundur

Top Bottom