Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Oxidize

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Hüseyin Garip
Benim kargo da henüz çıkmadı. Yeni sipariş versem de 19’u teslim diyo 🤦‍♂️🤷‍♂️
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 martta verdiğim siparişi hala bekliyor. Kargoya verilmedi. Görüşüp hızlandırmak açısından bir numara ya da bir yol var mı arkadaşlar? Benden sonra sipariş veren arkadaşım 2 gündür kullanmaya başladı ama benim siparişim hala kargoya verilmedi 🤷‍♂️

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
berke erzan
Benim kargo da henüz çıkmadı. Yeni sipariş versem de 19’u teslim diyo 🤦‍♂️🤷‍♂️

10 martta verdiğim siparişi hala bekliyor. Kargoya verilmedi. Görüşüp hızlandırmak açısından bir numara ya da bir yol var mı arkadaşlar? Benden sonra sipariş veren arkadaşım 2 gündür kullanmaya başladı ama benim siparişim hala kargoya verilmedi 🤷‍♂️
ben dün sipariş verdim 1 saatte kargoya çıktı şuan dağıtımda acaba planlı teslimatı seçmeyle alakalı bir durum olabilir mi?

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mert
Display portta sorun yok. Hdmi denemedim

Aynı sorun bende de var başka bir monitörde. Uygulama ve monitörün Hertz değerlerinin uyuşmamasından kaynaklanıyor diye biliyorum ama asla düzeltemedim. Ne kadar eşitlediysem de asla olmuyor. (monitörüm Asus VG27AQML1A) LoL'de alt+tab atınca zortluyorum.
Hocam arkada dp kablosunda sorun yok demiş onu deniyeceğim eve gidince

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Gürcan AYDIN
Instagram
grcnaydn
Steam
qurc4n
Twitter
grcnaydn

Jester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kerem Çevik
Arkadaşlar belki almayı düşünüp iade sürecini merak eden vardır her şeyi eksiksiz bir şekilde koyup çarşamba kargoladım bugün sabah ellerine ulaştı demin de iadem onaylandı 3 iş gününde kartınıza yansır yazıyor yani hiç zorluk çıkarmıyorlar iade de haberiniz olsun

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Soner Özdener
beyler bişi sorucam alt tab alınca 1-2 saniye siyah ekran geliyor sonra alta alıyo ve sol üstte HDMI1 falan yazıyo niye direk alt taba geçmiyor lol de bile yapıyo bunu sizdede böyle mi
Ben de Msi 2k vardı aynı sorun oluyordu bütün oyunlarda. Çözümü oyun içi ayarında tam ekran yerine penceresiz olarak ayarlarsanız anlık geçiş yapıyor.

Bu arada öğrenci muhabbeti devam ediyormu ben de oled alamayı düşünüyorum iki zar da ben atayım şansıma artık 🙃

Sayonaraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cemalcan
Flash Belleği FAT32 olarak biçimlendirdim. Güncelleme dosyasını içerisine attım. Monitörde "Service" yazan kısma Flash Belleği taktım. Fakat güncelleme dosyası bulunamadı hatası alıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
berke erzan
1080 pde 240 hz açabiliyorken 2kda max 120 hz açabiliyorum bunun sebebi ne olabilir?

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Oğuzhan Mutluer
Flash Belleği FAT32 olarak biçimlendirdim. Güncelleme dosyasını içerisine attım. Monitörde "Service" yazan kısma Flash Belleği taktım. Fakat güncelleme dosyası bulunamadı hatası alıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
Rar'dan çıkardın mı? Bende de oldu farklı usb ile çözdüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sahuraka
Samsung eğitim mağazasında 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240 Hz monitör 17.519 TL. Birkaç gündür vardı ama stok yoktu şu anda satın alınabiliyor. Faizsiz 4 taksit ile alabilirsiniz.
umarım yarına tükenmez alıcam

Top Bottom