Marşpiyel

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

enesbkds

80+
Reaksiyon skoru
23
Uygun Olmayan Konu Başlığı
narşpiyel

Son düzenleme:
Herkese iyi günler bugün bahçelievler radar bölgesinde sokağa park ediyordum. Park ettiğim yerdeki kaldırımda dışarı yanı yerinden çıkmış yola taşmış bende park ederken marşpiyele geldi ve göçük oluştu hasarı belediyeden temin edebilir miyim
Duran kaldırma arabayı vur sonra belediyeye suç bul :D
Allah karşımıza aklı selim insanlar çıkarsın gerçekten.
Gülerler sana gitme sakın belediyeye falan.

Herkese iyi günler bugün bahçelievler radar bölgesinde sokağa park ediyordum. Park ettiğim yerdeki kaldırımda dışarı yanı yerinden çıkmış yola taşmış bende park ederken marşpiyele geldi ve göçük oluştu hasarı belediyeden temin edebilir miyim

Ekler

• indir (1).jpeg
    indir (1).jpeg
    8.2 KB · Hit: 20
Bunu nerden buldun kral :DSadasdss
Belediyenin sorumsuzluğu bir kere dışarı taşmış :Dsads
Bunu için konu açmış birde

Duran kaldırma arabayı vur sonra belediyeye suç bul :D
Allah karşımıza aklı selim insanlar çıkarsın gerçekten.
Gülerler sana gitme sakın belediyeye falan.
kaldırım düz dursa kimse gidip vuramaz sen park yaparken al eline teraziyi metreyi ölç düz mü kaldırım diye

kaldırım düz dursa kimse gidip vuramaz sen park yaparken al eline teraziyi metreyi ölç düz mü kaldırım diye
Altı üstü araba park ediyoruz kral atomu mu parçalıyoruz yani.
Senin trafiğe çıkman hata diye yorumladım şahsen.
Bu şekilde düşünüp birde belediye sorumsuzluluğu diye konu açman neyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ayna diye bir şey icat edildi bakmanı tavsiye ederim ne yapacaksın teraziyi metreyi sen:D

Altı üstü araba park ediyoruz kral atomu mu parçalıyoruz yani.
Senin trafiğe çıkman hata diye yorumladım şahsen.
Bu şekilde düşünüp birde belediye sorumsuzluluğu diye konu açman neyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ayna diye bir şey icat edildi bakmanı tavsiye ederim ne yapacaksın teraziyi metreyi sen:D
şu profille ciddiye alıncak adam değilsin senin şimdi usta soför sürücülüüğü bilmem ne belgelerinde vardır

şu profille ciddiye alıncak adam değilsin senin şimdi usta soför sürücülüüğü bilmem ne belgelerinde vardır
Yinede geçmiş olsun kral insanoğlu beşer şaşar bir masraf yok aman aman 2K ya sanayide hallederler.
Bir macun çeker astar + normal boya bitti gitti.Kazasız belasız inşallah.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri