Marşpiyel

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bunu belediyeye bildirsen iyi kahkaha tufanı kopar ofiste aracı kaldırıma sıfır cm kalacak şekilde park etmek zorunda değilsin.

images
gördüğünüzü veya okduğubuzu anlama probleminiz var galiba lütfen bir tane hastaneden randevu alın kaldırıma sıfır yanaşmaya çalışsam ve sürtse suç benim ama mesafe bırakmama rağmen oluyo olay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum duran kaldırıma çarpmışsın yani, yapan ustayı bulup tazminat alıcak halleri yok ya
arabayı ben kullanmıyordum zaten babam park ederken kaldırımın sivri tarafı su giderinin olduğu yere çıkmış bende bilgi alıyorum sadece bukadar

gördüğünüzü veya okduğubuzu anlama probleminiz var galiba lütfen bir tane hastaneden randevu alın kaldırıma sıfır yanaşmaya çalışsam ve sürtse suç benim ama mesafe bırakmama rağmen oluyo olay
Kral asıl sen anladın ama anlamak istemiyorsun mesafe bıraksan çarpmazsın doğal olarak.
Burada aynalar devreye giriyor tam olarak aynayı aşşa indirip baksan görürdün mesela.
Sen belediyeye gidip anlatsan arkadaşın dediği gibi kahkaha tufanı kopar.
Sen en iyisi bir ustadan fiyat al bir servisten fiyat al zaten tramer kaydı falan çıkmaz.
Başının gözünün sadakası olsun.Ama sakın kimseye anlatma. @Volkan:/

arabayı ben kullanmıyordum zaten babam park ederken kaldırımın sivri tarafı su giderinin olduğu yere çıkmış bende bilgi alıyorum sadece bukadar
Dostum bir hata yapmışsın anladıkta insanlara saçma sapan ithamlarda bulunma bari. Suçluluktan gelen pişmanlığını bize yansıtma lütfen.

Baban hatalı o zaman, yapabiliceğin bişey yok.

Geçen de otobanda giderken ufak bir taş PPF kaplamaya geldi, otoban sorumlularından bu PPF parasını alabilir miyim?

taşı otoban mı attı otoban attıysa git karayollarına başvur ama öndeki araba attıysa onu bul ilk önce bi mantık kur sonra zararının kimden alıcağına karar verebilirsin

taşı otoban mı attı otoban attıysa git karayollarına başvur ama öndeki araba attıysa onu bul ilk önce bi mantık kur sonra zararının kimden alıcağına karar verebilirsin
taş yerden kendi kendine zıplayıp kaputuna gelmediyse eğer

Arkadaşımız millete o kadar laf ettikten sonra konunun saçmalığını anlamış olacak ki herşeyi silmiş :kekw: :kekw:

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,827
Üyeler
186,547
Son üye
ahmetkulsni
Geri