Amd R3 2400g sonra R5 3600x şuan R7 5800x3d kullandım artık intel mi kullansam

playt

80+
Reaksiyon skoru
0
4cb433db-4bc5-4b6f-a17c-3e3fbb24dbea.jpg

Monitör: LG Ultragear 27GR75Q-B 27 Inc 165Hz 1ms G-Sync Qhd IPS çözünürlük: 2560 x 1440

Merhaba şuanda kullandığım sistem bu şekilde bunu satıp daha üst performans bir şey istiyorum ne alabilirim.? bu amd olarak üçüncü bilgisayarım ve artık birde intel mi kullansam diyorum ama nasıl bir setup kurabilirim emin değilim online ve hikayeli oyunlar oynuyorum şuan kullandığım bilgisayar güzel performans veriyor ama amd meşhur ısınma sorunlarını yaşamıyor değilim ve bu yüzden fps kayıpları yaşıyorum. bütçem bu kasayı satınca 70k civarı önerileriniz bekliyorum

Alıntıyı görüntüle
Monitör: LG Ultragear 27GR75Q-B 27 Inc 165Hz 1ms G-Sync Qhd IPS çözünürlük: 2560 x 1440

Merhaba şuanda kullandığım sistem bu şekilde bunu satıp daha üst performans bir şey istiyorum ne alabilirim.? bu amd olarak üçüncü bilgisayarım ve artık birde intel mi kullansam diyorum ama nasıl bir setup kurabilirim emin değilim online ve hikayeli oyunlar oynuyorum şuan kullandığım bilgisayar güzel performans veriyor ama amd meşhur ısınma sorunlarını yaşamıyor değilim ve bu yüzden fps kayıpları yaşıyorum. bütçem bu kasayı satınca 70k civarı önerileriniz bekliyorum
70k için fazla değil mi bu pc , amd devam et

70k için fazla değil mi bu pc , amd devam et
bu sistemi şuan güncel olarak 0 alsan 55k 60k arası bir tutar çıkıyo ben hem garantisi bitiyor 1 ay sonra hemde beyaz renk bir setup kurmak istiyorum birde değişmişken intel işlemci ve nvidia ekran kartlarından kullanmak istiyorum bu zamana kadar işlemci olarak amd ekran kartı olarak radeon kullandım şimdi kökten bir değişiklik yapıp intel işlemci ve nvidia ekran kartını denemek istiyorum bütçeyide bunu satınca 70k yapabilirim bunların hakkında bilgi sahibi değilim 70k veripte şuanki bilgisayarımdan daha düşük performansda almak istemiyorum.

Yani bana 70k civarında işlemci olarak amd R7 5800x3d den üstün bir intel işlemci
ekran kartı olarakda radeon 6700xt den daha üstün bi nvidia ekran kartı bir sistem önerilerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler :D

Alıntıyı görüntüle

hocam 70k ya alınmaz yapmayın gözünüzü seveyim :D 70k ya ddr5 9070xtli sistem toplanır.

hocam 70k ya alınmaz yapmayın gözünüzü seveyim :D 70k ya ddr5 9070xtli sistem toplanır.
işte banada 70k ya intel işlemci ve Nvidia ekran kartlı bir sistem önerisi lazım varsa önerebilirsen :D

işte banada 70k ya intel işlemci ve Nvidia ekran kartlı bir sistem önerisi lazım varsa önerebilirsen :D
nvidia olması zorunlu mu ? pek fiyat performans değiller çünkü.

yani bu zamana kadar radeon kullandım artık bir Nvidia yı tatmak istiyorum yukarda da yazmıştım tabi 70k ya şuan ki sistemimden daha düşük bir performansı olmasın tabi :D

yani bu zamana kadar radeon kullandım artık bir Nvidia yı tatmak istiyorum yukarda da yazmıştım tabi 70k ya şuan ki sistemimden daha düşük bir performansı olmasın tabi :D
hocam yalnız elinizdeki sistemi 70 e satmanız zor

hocam yalnız elinizdeki sistemi 70 e satmanız zor
hocam elimdeki sistemi 70 ya satamam zaten yukarıda yazdım elimdeki sistemi şuan 0'dan almak istesem zaten 55-60k ya toplayabiliyorsun ben 35-40 arasına satmayı düşünüyorum üzerine para ekleyip 70k ya toplayacağım. sorum bu değil kaç gündür daha bir sistem önerebilen olmadı olmayacaksa kapatıcam konuyu.

hocam elimdeki sistemi 70 ya satamam zaten yukarıda yazdım elimdeki sistemi şuan 0'dan almak istesem zaten 55-60k ya toplayabiliyorsun ben 35-40 arasına satmayı düşünüyorum üzerine para ekleyip 70k ya toplayacağım. sorum bu değil kaç gündür daha bir sistem önerebilen olmadı olmayacaksa kapatıcam konuyu.
35 te zor o paraya zaten sıfır r5 7500f/rx7700xt sistem diziliyor iken

35-40 a sıfır 7700XT sistemler var hocam sisteminizin ederi en fazla 25K ki o parayada güzel sıfır sistemler düşüyor

yav arkadaş benim sorum 70 k ya bir sistem önerisi lütfen artık birisi öneride bulunabilirmi ???
ayrıca elimdeki sistemi 38.500 tl ye sattım zaten dün.
Alan arkadaşa geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,271
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri