🔥 Machenike G1 Pro Temu 971tl vergisiz Stok Yenilendi 🔥

x15 elime ulaştı deadzone verilerine nerden bakabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ölü alan ya da bağlantı problemleri yaşatır mı? Kullanıcı geribildirimi olan bir ürün mü yani ilk defa görüyorum forumda kimseden görmedim
Kullanmadım ama bağlantı problemi yaşayacağını düşünmüyorum. Ölü alan da olmaz Hall effect joystik

hocam şimdi bu gamepad mi yoksa x15 mi veyahut msi gg force gc20 v2 mi yoksa biraz daha bütçe artırıp 8bitdo pro mu almak gerekir hangisi daha iyi olur ölü bölge vs bakımından dualsense için pc de pek uyumlu çalışmadığı söyleniyor 8bitdo ultimate 2c içinde ölü bölgesinin fazla olduğu söyleniyor hangisi alınmalı sizce veya farklı bir öneriniz var mı

hocam şimdi bu gamepad mi yoksa x15 mi veyahut msi gg force gc20 v2 mi yoksa biraz daha bütçe artırıp 8bitdo pro mu almak gerekir hangisi daha iyi olur ölü bölge vs bakımından dualsense için pc de pek uyumlu çalışmadığı söyleniyor 8bitdo ultimate 2c içinde ölü bölgesinin fazla olduğu söyleniyor hangisi alınmalı sizce veya farklı bir öneriniz var mı
G1 pro da Hall effectin geliştirilmiş hali olan tmr joystick kullanılıyor x15 Hall effect ultimate 2c Hall effect PC için dualsense alınmaz ayrıca çok pahalı MSI bu konsollarla yarışamaz bile son karar size kalmış

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanmadım ama bağlantı problemi yaşayacağını düşünmüyorum. Ölü alan da olmaz Hall effect joystik
1742081215832.png

Test sonuçları iyi mi? bir sıkıntı varmı?

Hala gözüm Easysmx X20 de gelir diye yolunu gözlüyorum. Bu arada arkadaşlarda belirtti TMR halleffect den iyi lakin yeni olduğu için sorunlu olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,237
Üyeler
175,181
Son üye
TurkWitcher
Geri