- Reaksiyon skoru
- 283
Yaptığınız iş çok saçma onu söyleyeyim. SSH bağlantısını yaptığın ara sunucudan verilerin geçiyor. 3-5 kuruş faturadan kısmak için şu işlere bulaşmayın.
Nasıl yapıyorsun hocambunu yapmak akıl kârı değil kardolarım o ağ üzerinde her hangi bir işlem ssh servisi tarafından direkt olarak görülür ve yönlendirilir bu yüzden aşırı tehlikeli ve veriler %100 çalınır. Yapmanın daha kolay yolları da var ben sınırsız kullanıyorum ama bu yöntemler çok tehlikeli.
ne kadar veriyorsunuz hocam?bunu yapmak akıl kârı değil kardolarım o ağ üzerinde her hangi bir işlem ssh servisi tarafından direkt olarak görülür ve yönlendirilir bu yüzden aşırı tehlikeli ve veriler %100 çalınır. Yapmanın daha kolay yolları da var ben sınırsız kullanıyorum ama bu yöntemler çok tehlikeli.
hayir gercekten oluyor kendim kullaniyorum telefonda sinirsiz wp paketimi her yerde kullaniyorum bilgisayara usb ile bagliyorum bilgisayarda kullanamiyorum sadece wp giriyor pc de uzeriwnde ugrasiyorum bilgisayarda da kullanmak icinSonra hesabım çalındı diye ağlamak yok ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bedava sirke Bal'dan tatlıymış. Türkleri de bu şekilde oyuna getirmek çok kolay oluyor.
zamanında bir playstore daki bir proxy uygulaması ile başka telefonlara paylaşabiliyorudum inti ama bilgisayarı hiç denemedim açıkcasıhayir gercekten oluyor kendim kullaniyorum telefonda sinirsiz wp paketimi her yerde kullaniyorum bilgisayara usb ile bagliyorum bilgisayarda kullanamiyorum sadece wp giriyor pc de uzeriwnde ugrasiyorum bilgisayarda da kullanmak icin
peki kendi hostumuzu acsak nasil olur baska bir host degil de kendi kendimizi whatsapp uzerinden gostersek boyle bir sey mumkun mu merak edip arastirdim ve sunu buldum ancak yapamadim en son ana sunucuw baglantiyi reddediyor(telefonum) diyor galiba rootlu olmadigi icin root atarsam olacagini bilsem direk simdi atarim ama kessin degilbunu yapmak akıl kârı değil kardolarım o ağ üzerinde her hangi bir işlem ssh servisi tarafından direkt olarak görülür ve yönlendirilir bu yüzden aşırı tehlikeli ve veriler %100 çalınır. Yapmanın daha kolay yolları da var ben sınırsız kullanıyorum ama bu yöntemler çok tehlikeli.
ustte bir arkadas oluyor demis usb ile ama bende sadece wp giriyor sanirim telefon vpn(v2 serveri)bilgisayara aktarmiyor sadece wp paketini aktariyorzamanında bir playstore daki bir proxy uygulaması ile başka telefonlara paylaşabiliyorudum inti ama bilgisayarı hiç denemedim açıkcası
en güvenli yöntem bu zaten kendin host olmak bilgisayar ve modem olunca yapılabiliyor. Normal evde 1 pc yi sürekli nete açık bırakıp host olarak ayarla ve o cihaz normal internete çıkabilsin. Sonra telefondan o hosta yani evdeki pc ye bağlan ve işlem tamamdır bu yazdığımı chat gpt ye nasıl yapacağım teker teker anlat dediğinde anlatıyor.peki kendi hostumuzu acsak nasil olur baska bir host degil de kendi kendimizi whatsapp uzerinden gostersek boyle bir sey mumkun mu merak edip arastirdim ve sunu buldum ancak yapamadim en son ana sunucuw baglantiyi reddediyor(telefonum) diyor galiba rootlu olmadigi icin root atarsam olacagini bilsem direk simdi atarim ama kessin degil
Tam fiyat söylemiyim nazar değer ama en büyük banknottan az diyebilirim.ne kadar veriyorsunuz hocam?
evde kendi eski bilgisayarımı bağlıyorum onun üzerinden çıkıyorum internete burada rehber yapacaktım ama herkese öğretmek akıl karı değil engelleyebilirler hatta normal bu işlemi yapıp dağ da olan köyüme lte modem alıp yaptım orada da 2 kuruş denecek fiyata net görüyorum.Nasıl yapıyorsun hocam
ulan acayip mantıklıen güvenli yöntem bu zaten kendin host olmak bilgisayar ve modem olunca yapılabiliyor. Normal evde 1 pc yi sürekli nete açık bırakıp host olarak ayarla ve o cihaz normal internete çıkabilsin. Sonra telefondan o hosta yani evdeki pc ye bağlan ve işlem tamamdır bu yazdığımı chat gpt ye nasıl yapacağım teker teker anlat dediğinde anlatıyor.
Tam fiyat söylemiyim nazar değer ama en büyük banknottan az diyebilirim.
evde kendi eski bilgisayarımı bağlıyorum onun üzerinden çıkıyorum internete burada rehber yapacaktım ama herkese öğretmek akıl karı değil engelleyebilirler hatta normal bu işlemi yapıp dağ da olan köyüme lte modem alıp yaptım orada da 2 kuruş denecek fiyata net görüyorum.
şöyle bi artısı da var ben ağ güvenliği programı olarak gridin açıyorum böylelikle ağ izlenme derdim de olmuyor illa her şeyde açık var güvenlik asla %100 olamaz fakat beni kim ne edecek? Bu yüzden gayet kâfi geliyor bana. Ayriyeten bunu yapman için faturalı hat kullanmamanı tavsiye ederim hazır kartlarda da sınırsız paketli olanlar var onlardan alırsan 300 küsür oluyor fakat yine sınırsız net götürebiliyorsun istediğin yere.ulan acayip mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sürekli host değiştirme derdinde yok tak diye bağlanıyor zaten
o neTrendyol azeriden sonra bunuda yaparsak artık kesin davalık oluruz
faturalıyı geç normal paket bile almaya gerek yok sınırsız sosyal medya ek paketleri yeterde artar. internet hızını evdeki upload ile lte hızı belirliyor değilmi hocam?şöyle bi artısı da var ben ağ güvenliği programı olarak gridin açıyorum böylelikle ağ izlenme derdim de olmuyor illa her şeyde açık var güvenlik asla %100 olamaz fakat beni kim ne edecek? Bu yüzden gayet kâfi geliyor bana. Ayriyeten bunu yapman için faturalı hat kullanmamanı tavsiye ederim hazır kartlarda da sınırsız paketli olanlar var onlardan alırsan 300 küsür oluyor fakat yine sınırsız net götürebiliyorsun istediğin yere.
aynen öyle upload hızın ne kadar yüksekse o kadar randıman alırsın. lte modeme takıp yapınca da aynı mantık geçerli.faturalıyı geç normal paket bile almaya gerek yok sınırsız sosyal medya ek paketleri yeterde artar. internet hızını evdeki upload ile lte hızı belirliyor değilmi hocam?