trendyol azeride ne oldu ki meraken soruyorumTrendyol azeriden sonra bunuda yaparsak artık kesin davalık oluruz
bunu görememek için (sınırsız internet adını duyunca) kör olmak lazım. bedava bir şey varsa ürün sizsiniz. kural basit. adamın serveri üzerinden tüm yönlendirmeler gerçekleşecek sunucu sizi whatsapp bantında görücek ama arka plandaki server size tüm internete erişim sağlayacak... ondan sonra verilerim çalındı. hesaplarım patladı.Bu işlemi yapanların telefondan bankacılık işlemleri gibi işleri yapmasını pek tavsiye etmiyorum. Sanırım bu sistem ile kendi internet sağlayıcınıza whatsapp, facebook kullanıyormuş gibi görünen bir server üzerinden tüm internet trafiğinizi yönlendiriyorsunuz. Bir tür vpn mantığı gibi. Gönderdiğiniz tüm veriler o server dan geçiyor. Yanlış anlamadıysam..
Trendyol özel yarı yarıya fiyatlar yaptılar. Bizde ülkeyi değiştirip buraya sipariş ettik çoğu sipariş geçse de 2. Günden sonra iptal olanlar hatta kargo dan dönenler oldutrendyol azeride ne oldu ki meraken soruyorum
anladım çok teşekkür ederimTrendyol özel yarı yarıya fiyatlar yaptılar. Bizde ülkeyi değiştirip buraya sipariş ettik çoğu sipariş geçse de 2. Günden sonra iptal olanlar hatta kargo dan dönenler oldu