mehmeths
80+
ben senin sisteme yakın sistem dizeceğim o yüzden 850w düşünüyorum garanti olsun diye ne olur olmaz 1 2k fazla verip 850w almak daha mantıklı hatta o kadar fark bıle olmayabılır PSU önemli parça bütün sisteme güç veriyor eğer sıkıntı olursa bütün parçalar sıkıntıya girer o yüzden onun riskine girmeye gerek yok.Renderdan ziyade dahayüksek saatlerde cs 2 oynuyorum 2k da ve forza horizon ve cyberpunk gibi oyunlar oynadığım oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam psu alınmış şuan elden çıkarabilir miyim bilmiyorum zor![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende misal 7800x3d + 4070ti Süper olmayı planlıyorum aslıında 9070xt alacaktım fakat fiyatları yukarı tırmandı nitro+ serisi istiyordum beklesem bir kaç aya stoklar gelir fakat o kadar zaman beklemek mantıksız geliyor elimde parçalar var bir an önce sistemi toplayıp testleri yapmam gerekiyor daha sonra bir sıkıntı çıktıgında baya uğraştırıcı olabilir. Garanti süreleri vs olsada 1'e 1 değişim oluyor mu parçalarda bilmiyorum.Orası öyle hocam ama Sistemim parçalarını değiştirmem zor ona vereceğim parayı 4080supere eklesem mi diye düşünüyorum gerçi 4080 in fiyatıda çok uçuk