Yardım Skyrim alınır mı beyler ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
Hikayesi kaç saat sürüyor ve special edition olan sürümü mü almam gerekiyor ?

keyifli oyun ama AE sürümünü alma mod sayısı çok az.

Sonu yok mu hocam bu oyunun ? Youtube'den de baktım ama hiçbir videoda oyunun sonunu göremedim.
sonu var aslında bir çeşit boss kesiyorsun ama tam son denemez oyun bitmiyor istediğin kadar oynuyorsun.

Xboxtan aldım ama modlanmıyor galiba xboxta düzgün. Steamda modlamak için se mi daha okey anniversary mi?

sonu var aslında bir çeşit boss kesiyorsun ama tam son denemez oyun bitmiyor istediğin kadar oynuyorsun.
Aslında belli bir sonu olmayan oyunlar ilgimi çekmiyor. Almasam daha iyi sanırım saolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok fazla hikayesi var modlanadabiliyor o yüzden ben oynamadım beni çok sarmadı
Belli başlı bir hikayesi yok yani ozaman almaya da gerek yok

Xboxtan aldım ama modlanmıyor galiba xboxta düzgün. Steamda modlamak için se mi daha okey anniversary mi?
SE daha iyi.

Aslında belli bir sonu olmayan oyunlar ilgimi çekmiyor. Almasam daha iyi sanırım saolun hocam

Belli başlı bir hikayesi yok yani ozaman almaya da gerek yok
aslında çok güzel oyun ama hikayesi öyle çok önemli değil olay hikayesi değil zaten oynanışı mekanikler rpg elementleri vb hikayeli oyun seviyorsan pek uygun olmaz.

mod yüklersen çoooooooook uzun süre oynarsın acayip modlar var :kekw:

mod yüklersen çoooooooook uzun süre oynarsın acayip modlar var :kekw:
Hocam mod yüklemicem sadece hikayesini oynayıp silecem. Sonu yok mu bu oyunun ? Bir noktada bitsin istiyorum yani. Hikayesi sonsuz falan mı yani anlamadım bu oyunu

Hocam mod yüklemicem sadece hikayesini oynayıp silecem. Sonu yok mu bu oyunun ? Bir noktada bitsin istiyorum yani. Hikayesi sonsuz falan mı yani anlamadım bu oyunu
oyun uzun sürüyor zaten ama satın almadan önce modlarına göz gezdir derim en azından oynanışı daha güzel hale getiriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,556
Üyeler
183,854
Son üye
akrml
Geri