Hangi bileşeni yukseltmelıyım

onun için sordum hocam apu almak istemiyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yurtdısından 590 vs getırme ıhtımalım var rtx 3060ı satmadan onuda dusunyuyorum
590 ı napacaksın

onun için sordum hocam apu almak istemiyorumda

hocam yurtdısından 590 vs getırme ıhtımalım var rtx 3060ı satmadan onuda dusunyuyorum
Oyun oynayan biriysen 5090 overkill

yurt dısından ucuza denk getırmısken alıyım dedim ona bide x3d işlemci getiririm diye dusundum yada 4090 orası paraya kalmış

oynuyorum hocam ileriye donuk olur diye dusundum
sadece oyun oynuyorsan gereksız

yayın açmayı düşünüyorum aynı anda
hocam yanlıs anlama ama galıba ya yasın kucuk ya cok bılgı sahıbı degılsın 3060 lada tepe tepe yayın acarsın sen elrean degılsın sonuc olarak o bahsettıgın kartlar oyun yayın harıcı yuklu ısler ıcın kullanılıyo yanı sen kısacası parayı yakmıs olacaksın yınede sıstemını degıstırmek ıstıyosan komple sat ddr5 7700xt cıvarı bırseye gec

hocam yanlıs anlama ama galıba ya yasın kucuk ya cok bılgı sahıbı degılsın 3060 lada tepe tepe yayın acarsın sen elrean degılsın sonuc olarak o bahsettıgın kartlar oyun yayın harıcı yuklu ısler ıcın kullanılıyo yanı sen kısacası parayı yakmıs olacaksın yınede sıstemını degıstırmek ıstıyosan komple sat ddr5 7700xt cıvarı bırseye gec
hocam yaşım kucuk evet ama chool vinemidir ondan luyor ve ses rahatsız ediyor bobını fazla ekran kartıda 3 fanlılar var asus tuf vs. onları tr den alcagım paraya yutdısından 4090 alırım bıraz daha koyup bunu dusunuyorum

hocam yaşım kucuk evet ama chool vinemidir ondan luyor ve ses rahatsız ediyor bobını fazla ekran kartıda 3 fanlılar var asus tuf vs. onları tr den alcagım paraya yutdısından 4090 alırım bıraz daha koyup bunu dusunuyorum
yanlıs anlama ama mesaj yazdıkca sacmalıyorsun co sorunu 3 fanlılardada oluyor ve cok alakasız yanı neyse ne ıstıyorsan onu yap

yanlıs anlama ama mesaj yazdıkca sacmalıyorsun co sorunu 3 fanlılardada oluyor ve cok alakasız yanı neyse ne ıstıyorsan onu yap
hayır hocam 2 fanlıdada oluyor araştırmıştım bunu ilk sorunu yaşadığımda ekran kartım 7 bobınlı olması lazım yuk bindiği zaman bobınler arasındaki elektrik miktarı artıyor ve ses çıkıyor bu 1 fanlıdada olabilir 3 fanlıdada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,076
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri