dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
Belki tedavi olur diye şans tanımış White Ravens.hocam aslında kalıcı ban atsaydınız daha iyi olurdu. Baya hakaret gibi konuştu. Kimseye o tarzdan şeyler söyleme hakkı yok
En azından 10 Gün Akıllanır Pişmanlıktan Uyuyamazhocam aslında kalıcı ban atsaydınız daha iyi olurdu. Baya hakaret gibi konuştu. Kimseye o tarzdan şeyler söyleme hakkı yok
Düşüncesizce yazılmış bir kaç yorum.hocam aslında kalıcı ban atsaydınız daha iyi olurdu. Baya hakaret gibi konuştu. Kimseye o tarzdan şeyler söyleme hakkı yok
Tweet kullanılamıyor.
kaldırdılar hocamTweet kullanılamıyor.
En Güzel Cezayı Vermişsiniz En iyisini yapmışsınız En azından uzaklaştırılan sahış anlar neden böyle bişi yazdım diyeDüşüncesizce yazılmış bir kaç yorum.
Ve mesajları ile ilgili hiç rapor gelmedi.
Tamamen insiyatif kullanarak uzaklaştırdım.
10 gün sonra aynı davranışlara devam ederse ... onu o zaman düşünürüz.
Rapor edecektim ama hocam düşünce sonuçta. Ceza alsa da fikri değişmez diye düşündüm.Düşüncesizce yazılmış bir kaç yorum.
Ve mesajları ile ilgili hiç rapor gelmedi.
Tamamen insiyatif kullanarak uzaklaştırdım.
10 gün sonra aynı davranışlara devam ederse ... onu o zaman düşünürüz.
ne dedi çocuk mesajı silinmiş galibaHocam 14 Ağustos az ya yemin ediyorum öldüresim geldi ya. Kimse kendini o insanların yerine koymuyor. Düşünsenize ya anneniz ya da kardeşiniz orada ya da siz oradasınız ve annenizin kahroluşunu görüyorsunuz. İçim acıyor ya içim..
Çok hoş görüntüler diyor.Şimdi izledim cidden çok kötü ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne dedi çocuk mesajı silinmiş galiba