Retsu Kaioh
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Kocaeli gölcük de yaşıyorum ilk kez fiber kurulumu olacak. Binada tt kutusu var. Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?
fixnet senin için daha iyi olurKocaeli gölcük de yaşıyorum ilk kez fiber kurulumu olacak. Binada tt kutusu var. Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?
Arıza falan olursa uğraştırırlar mı?fixnet senin için daha iyi olur
yok hocam kullananlar var forumda konu açabilirsin, sunucuları edirnede ülkeye ilk fiberi getiren firmadır kendisi yanlış bilmiyorsam edirneden bulgaristana fiber altyapı çekip ülkeye fiber getiriyorlar müşteri hizmetleri de on numara sunucuları sana daha yakın o yüzden fazla verim alırsınArıza vs. olduğu zaman uğraştırırlar mı?
Arıza falan olursa uğraştırırlar mı?
Fiyatlara ne aralıklarla zam yapıyorlar acaba? Taahhüt olmadığı için bir anda büyük zam yemeyelim.yok hocam kullananlar var forumda konu açabilirsin, sunucuları edirnede ülkeye ilk fiberi getiren firmadır kendisi yanlış bilmiyorsam edirneden bulgaristana fiber altyapı çekip ülkeye fiber getiriyorlar müşteri hizmetleri de on numara sunucuları sana daha yakın o yüzden fazla verim alırsın
Tam anlayamadım hocam. Türk Telekom kutusu var binada.fıber hangısıyse onu kullanmanı önerırım
türk telekomun fiber kutusu mu var hocam vdsl kutusu ile karıştırmayınTam anlayamadım hocam. Türk Telekom kutusu var binada.
hocam hiç bir firma şu gün zam yapıyoruz demez lakin etkilenirler enflasyondan o yüzden 50 100 tl oynar firma sağlamdır amaFiyatlara ne aralıklarla zam yapıyorlar acaba? Taahhüt olmadığı için bir anda büyük zam yemeyelim.
altyapı sorgula fıber olanı seçTam anlayamadım hocam. Türk Telekom kutusu var binada.
altyapı sorgula fıber olanı seç
fiber altyapı gözüküyor sorguladığımda 100mbps ye kadar destekliyortürk telekomun fiber kutusu mu var hocam vdsl kutusu ile karıştırmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam hiç bir firma şu gün zam yapıyoruz demez lakin etkilenirler enflasyondan o yüzden 50 100 tl oynar firma sağlamdır ama
tamam hocam başvurun süreçleri çok hızlı 2 3 güne bağlarlarfiber altyapı gözüküyor sorguladığımda 100mbps ye kadar destekliyor
tamam hocam başvurun süreçleri çok hızlı 2 3 güne bağlarlar
Sağol hocam teşekkürlertamam hocam başvurun süreçleri çok hızlı 2 3 güne bağlarlar