Neler Yeni

580 bin tl ye honda fd6 premium alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
selman baştürk
580 bin tl ye honda fd6 premium 4 5 parça boya 1 sol arka kapı sök tak 226 bin km de şampanya renk bu araç bu fiyata alınır mı?

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Burak B
Honda piyasasına göre fiyat normal hocam. Temiz ise alınabilir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,497
İsim
.
580 bin tl ye honda fd6 premium 4 5 parça boya 1 sol arka kapı sök tak 226 bin km de şampanya renk bu araç bu fiyata alınır mı?
Usta gider daha modelli araba bakardım şahsen ben.
Accent blue falan daha güzel olur eskisini alırsın hondanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
selman baştürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honda piyasasına göre fiyat normal hocam. Temiz ise alınabilir.
ya normalde bence okadar etmez ama araba temiz 2020 de almış adam sadece 30 bin km kullanmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 2011 üstü toyota corolla veya honda bakıyordum normalde ben 1.2 .1.4 jetta veya golf istiyorum ama honda veya toyota alalım diye karar verdik

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,551
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dost 16 yildir kullaniyoruz bi yanlisini görmedik piyasasi hizlidir motoru uzun omurlu sanzumani saglamdir yalitimi biraz kotu yol sesi alir kaportasida biraz hafiftir ancak uzmeyecek bir arac

Accent blue ile fd6yi kiyaslamak hata olur bence

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,497
İsim
.
ya normalde bence okadar etmez ama araba temiz 2020 de almış adam sadece 30 bin km kullanmış

hocam 2011 üstü toyota corolla veya honda bakıyordum normalde ben 1.2 .1.4 jetta veya golf istiyorum ama honda veya toyota alalım diye karar verdik
Hocam 1.2 değilde 1.4TSİ veya 1.6 TDİ golf-jetta alabilirsiniz ama masraf açar bu bütçedekiler biraz para harcayabilirsin.
Ama çok rakiplerine göre çok çok daha güzel kaliteli arabalardır kesinlikle tavsiye ederim.
Ama sorunsuz olsun diyorsanız asya grubuna yönelin.(Toyota-Honda-Nissan-Kia-Hyundai)

Dost 16 yildir kullaniyoruz bi yanlisini görmedik piyasasi hizlidir motoru uzun omurlu sanzumani saglamdir yalitimi biraz kotu yol sesi alir kaportasida biraz hafiftir ancak uzmeyecek bir arac

Eski olup FD6 olacağına yeni olsun accent blue olsun.
1.6 CRDI iyi yürüyor FD6 gibi olmaz ama yeni arabaya binersin.
Sorun çıkarma olasılığı da daha düşüktür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
selman baştürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 1.2 değilde 1.4TSİ veya 1.6 TDİ golf-jetta alabilirsiniz ama masraf açar bu bütçedekiler biraz para harcayabilirsin.
Ama çok rakiplerine göre çok çok daha güzel kaliteli arabalardır kesinlikle tavsiye ederim.
Ama sorunsuz olsun diyorsanız asya grubuna yönelin.(Toyota-Honda-Nissan-Kia-Hyundai)

Eski olup FD6 olacağına yeni olsun accent blue olsun.
1.6 CRDI iyi yürüyor FD6 gibi olmaz ama yeni arabaya binersin.
Sorun çıkarma olasılığı da daha düşüktür.
1.4 tsi anca 2010 altı makyajsız kasalarını veriyorlar hocam be 2011 makyajlılarını falan verseler japon mapon düşünmem alırım

zaten honda toyota nın adı masrafsızlık olarak değişmiş hocam ben sadece bu fiyat verilirmi diye bi sorayım dedim biraz daha param olsa 2010 üstü makyajlı elegance paket alabilsem çok iyi assında

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,497
İsim
.
1.4 tsi anca 2010 altı makyajsız kasalarını veriyorlar hocam be 2011 makyajlılarını falan verseler japon mapon düşünmem alırım

zaten honda toyota nın adı masrafsızlık olarak değişmiş hocam ben sadece bu fiyat verilirmi diye bi sorayım dedim biraz daha param olsa 2010 üstü makyajlı elegance paket alabilsem çok iyi assında
Hocam 1.2TSI da motor hacmi düşük olduğundan çok yakıyor.
Şehir içinde kullanırım yılda 15K km yapmam diyorsanız 1.6TDİ yerine düşünülebilir.
Çünkü dizellerin de bakımı pahalı parçası pahalı.
Ama sürekli kullanacaksanız tavsiye etmem.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,551
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

Hocam cok keyifli kullanimi olan bir arac 1.2 polomda var civicten cok daha iyi kaciyor ancak dsgden hic memnun kalmadim cvt bile daha iyiydi dedirtti makyajlilarda vsa led stop vb farklar var elegancede ise deri koltuk ve sunrof farki bence civic icin dusuk bir fiyat sahsen asla o paralara vermezdim ben

Hocam 1.2TSI da motor hacmi düşük olduğundan çok yakıyor.
Şehir içinde kullanırım yılda 15K km yapmam diyorsanız 1.6TDİ yerine düşünülebilir.
Çünkü dizellerin de bakımı pahalı parçası pahalı.
Ama sürekli kullanacaksanız tavsiye etmem.
IMG_2542.jpeg

Uzun yolda min 7 sehir ici kullanimda 20lere kadar ciktim 1.2 tsi bana gore hacminden iyi bir performans veriyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,497
İsim
.
Hocam cok keyifli kullanimi olan bir arac 1.2 polomda var civicten cok daha iyi kaciyor ancak dsgden hic memnun kalmadim cvt bile daha iyiydi dedirtti makyajlilarda vsa led stop vb farklar var elegancede ise deri koltuk ve sunrof farki bence civic icin dusuk bir fiyat sahsen asla o paralara vermezdim ben

Alıntıyı görüntüle
Uzun yolda min 7 sehir ici kullanimda 20lere kadar ciktim 1.2 tsi bana gore hacminden iyi bir performans veriyor
Hocam hacminden iyi bir performans sergilemiyor hacminden çok çok iyi performans sergiliyor.
Motorun yürüyeni çok iyi sorunsuzluğu çok iyi zırt bırt arıza vermiyor vergisi az vs.vs.
Ama şunu kabul etmek lazım bu motor çok fena yakıyor bizzat tecrübelisiniz.
Yılda 15K geçilmiyorsa zaten dizel almanın bir mantığı yok.Bakımlarıyla birlikte her türlü çıkarıyor o parayı.
1.2TSI kesinlikle tercih edilebilir ama 15K geçilmeyecekse.Öbür türlü ocağına incir ağacı diker.
19.5 ne hocam Golf R 310HP olduğu halde 20 yakıyor zaten :D

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,551
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Hocam hacminden iyi bir performans sergilemiyor hacminden çok çok iyi performans sergiliyor.
Motorun yürüyeni çok iyi sorunsuzluğu çok iyi zırt bırt arıza vermiyor vergisi az vs.vs.
Ama şunu kabul etmek lazım bu motor çok fena yakıyor bizzat tecrübelisiniz.
Yılda 15K geçilmiyorsa zaten dizel almanın bir mantığı yok.Bakımlarıyla birlikte her türlü çıkarıyor o parayı.
1.2TSI kesinlikle tercih edilebilir ama 15K geçilmeyecekse.Öbür türlü ocağına incir ağacı diker.
19.5 ne hocam Golf R 310HP olduğu halde 20 yakıyor zaten :D
Dediginiz gibi araba cok cok performansli ne sollamada acaba gecemem diye düşündürmez rampada bayilmaz (rampada vitesleri cok gec atiyor dsg kronikmis cok bagirtiyor motoru) surmesi keyifli bir aractir kucuk oldugu icin makasa vsde geliyor ses sistemi yalitimi vs olsun kesinlikle civicten daha iyi ama benim polomla civicim arasinda 9 yas var normal karsiliyorum o yuzden arabanin baslarıda cok kuvvetli bu arada yakma mevzusu 16 yilda civici zar zor 43kdan 68kya getirdik bunu alali 9 ay oldu 1k km yeni yaptik cok km yapmayan birine koymuyor acikcasi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,497
İsim
.
Dediginiz gibi araba cok cok performansli ne sollamada acaba gecemem diye düşündürmez rampada bayilmaz (rampada vitesleri cok gec atiyor dsg kronikmis cok bagirtiyor motoru) surmesi keyifli bir aractir kucuk oldugu icin makasa vsde geliyor ses sistemi yalitimi vs olsun kesinlikle civicten daha iyi ama benim polomla civicim arasinda 9 yas var normal karsiliyorum o yuzden arabanin baslarıda cok kuvvetli bu arada yakma mevzusu 16 yilda civici zar zor 43kdan 68kya getirdik bunu alali 9 ay oldu 1k km yeni yaptik cok km yapmayan birine koymuyor acikcasi
Hocam dediğiniz gibi koymaz çünkü fazla km yapmıyorsun.O yüzden.
O motor 1.4 lere taş çıkartır.Küçük hacimli dehşet bir motor.
Tek sıkıntısı 2.0 310HP bir araçla 1.2 110HP bir aracın aynı yakması :D
Şehir içi için son derece mantıklı bir tercih yapmışsınız bunu tercih ederek.
Kazasız belasız güle güle kullanın.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,551
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Hocam dediğiniz gibi koymaz çünkü fazla km yapmıyorsun.O yüzden.
O motor 1.4 lere taş çıkartır.Küçük hacimli dehşet bir motor.
Tek sıkıntısı 2.0 310HP bir araçla 1.2 110HP bir aracın aynı yakması :D
Şehir içi için son derece mantıklı bir tercih yapmışsınız bunu tercih ederek.
Kazasız belasız güle güle kullanın.
Benim aracim 110hp degil 90hp o halde hala keyifli 690a alinabilecek en mantikli aracti

Top Bottom