Dogru knk zaten alinmazsistem iyi olsa bile çok dandik oluyor zaten bi hazır kasa alıyorsun mesh olmadığı için kasanın içi cehennem sıcağına dönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3600 için stok fan yeter diye düşünüyorum
Dogru knk zaten alinmazsistem iyi olsa bile çok dandik oluyor zaten bi hazır kasa alıyorsun mesh olmadığı için kasanın içi cehennem sıcağına dönüyor
Parçaları tek tek 2. El alıp iyi bir bilgisayarcıda birleştirmek mantıklı olur .Bütcem bukadar max 16 bin tl yapabilirim ama bir köşede kalsın
Temizse 2. El olup
Aynı işlemciyi stok soğutucuyla kullanıyorum ısınıyor birkaç gün sonra kule tipi almayı düşünüyom ( termal macun 1 ay önce değiştirildi )sistem iyi olsa bile çok dandik oluyor zaten bi hazır kasa alıyorsun mesh olmadığı için kasanın içi cehennem sıcağına dönüyor
Yok ben satmıyorum. Eğer alacaksan Furmark ve diğer testleri yapıp duruma göre alabilirsin hocam.Bunu sizmi satıyosunuz temizmi?
Alınmaz. Kendiniz 2. el bir sistem toplayın zaten o sistemin parçaları da 2. el.![]()
RAMTECH CHİMERA X40 İ5 9400F / RX580 8GB / 256GB SSD 1TB HDD / 16GB RAM OYUNCU BİLGİSAYARI - Fiyatı, Yorumları
RAMTECH CHİMERA X40 İ5 9400F / RX580 8GB / 256GB SSD 1TB HDD / 16GB RAM OYUNCU BİLGİSAYARI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Merhaba 15 bin tl`ye bu sistem alınır mı? daha iyileri bulunurmu?
Parçalar sıfır oluyorda garip markalardan hocam anakart turbox rx580 no name bişeyAlınmaz. Kendiniz 2. el bir sistem toplayın zaten o sistemin parçaları da 2. el.
Sıfır değil. Mesela dizüstü bilgisayar anakartlarını söküp sistemde kullanıyorlar.Parçalar sıfır oluyorda garip markalardan hocam anakart turbox rx580 no name bişey
Emin misin hocam 9400f PC işlemcisiSıfır değil. Mesela dizüstü bilgisayar anakartlarını söküp sistemde kullanıyorlar.
hepsinde olmuyor ama çoğunda mobil işlemci varEmin misin hocam 9400f PC işlemcisi
Onları biliyorum ama biraz daha eski olanlar diye hatırlıyorum i5 3470 gibi.hepsinde olmuyor ama çoğunda mobil işlemci var
https://www.itopya.com/it-game-inte...6gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-geforce-rtx_h28018 bunu al daha iyi o fiyata![]()
RAMTECH CHİMERA X40 İ5 9400F / RX580 8GB / 256GB SSD 1TB HDD / 16GB RAM OYUNCU BİLGİSAYARI - Fiyatı, Yorumları
RAMTECH CHİMERA X40 İ5 9400F / RX580 8GB / 256GB SSD 1TB HDD / 16GB RAM OYUNCU BİLGİSAYARI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kesinlikle alınmaz.![]()