Ryzen 5 7500F RTX 4070 Ti Super Sisteme Parça Önerisi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sin erji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-expo-6000mhz-cl30-ddr5-ram-pvv516g60c30x2-p-54200

burdaki anakartı aradımda bulamadıydım bunu almak en mantıklısı,

burdaki anakartı aradımda bulamadıydım bunu almak en mantıklısı,
colorful ana kartlar sıkıntılı hocam forumda çok problem çeken oldu.

İşlemcinin stok soğutucusu yeterli olur mu?
yeterli olmaz phantom assasin alın.

colorful ana kartlar sıkıntılı hocam forumda çok problem çeken oldu.
Taş gibi anakart hocam ,teknoloji işi bu herhangi bi parçadan çekebilirsiniz sıkıntı zaten.Kendim kullanıyorum bi problemle karşılaşmadım henüz ve problemle karşılaşan insanlar olduğu gibi forumda sorunsuz kullananlar da var.

Taş gibi anakart hocam teknoloji işi bu herhangi bi parçadan çekebilirsiniz sıkıntı zaten.Kendim kullanıyorum bi problemle karşılaşmadım henüz ve problemle karşılaşan insanlar olduğu gibi forumda sorunsuz kullananlar da var.
hocam 10 kişinin 5 i problem çekiyorsa ben bu ana kartı kimseye öneremem sırf o yüzden asrock bile önermiyorum.

teknoloji şans işi dediğiniz gibi ama 10 kişinin 5i problem çekiyorsa bu artık şans değil bir tık ta üreticinin problemi.

hocam 10 kişinin 5 i problem çekiyorsa ben bu ana kartı kimseye öneremem sırf o yüzden asrock bile önermiyorum.

teknoloji şans işi dediğiniz gibi ama 10 kişinin 5i problem çekiyorsa bu artık şans değil bir tık ta üreticinin problemi.
Hocam Msi asus veya farklı bi marka alın emin olun 10 kişinin 5’i yine sorun yaşıyor.
Geçenlerde birkaç kişinin aldığı Msi x870e anakartı sorunlu çıkmıştı.

hocam siz bütçe belirtin ona göre önerelim yoksa böyle çok kafanız karışacak :D

Hocam Msi asus veya farklı bi marka alın emin olun 10 kişinin 5’i yine sorun yaşıyor.
Geçenlerde birkaç kişinin aldığı Msi x870e anakartı sorunlu çıkmıştı.
yani bilmiyorum hocam 1 haftadır 7-8 tane konu gördüm colorful ana kartlar ile ilgili bende artık önermemeye başladım.

Sistem muhtemelen böyle olacak sizin tavsiyelerinize göre:
İşlemci:
Ekran Kartı:
Ana Kart:

Geri