MSI MAG 256F alınır mı?

Hocalarım sipariş edeceğim sepette 5030 diyor sepete geliyorum 5400 indirim kodu falan mı gireceğiz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

280 lirada az değil hocam bide idefix güvenilir ama işte 5400 gözüküyor halbuki uygulamada bile sepette 5030 diye yazıyor sepete geliyorum 5400 ya :uzgunpeepo:
İtopyadan al.

İtopyadan alacağım ya İdefixde heralde sepette indirim kampanyası bitmiş ama işte sepete giriyorum sepette 167 tl indiriminiz oldu diyor garip bir firma gerçekten:peepo1:

Hocam Web de yokmuş ya off tam alıyorum diyorum indirim bitiyor itopyadan alcam diyom webde satışı yok bahtı sivik piyade gibiyim şuan:peeposad:

İtopyadan alacağım ya İdefixde heralde sepette indirim kampanyası bitmiş ama işte sepete giriyorum sepette 167 tl indiriminiz oldu diyor garip bir firma gerçekten:peepo1:

Hocam Web de yokmuş ya off tam alıyorum diyorum indirim bitiyor itopyadan alcam diyom webde satışı yok bahtı sivik piyade gibiyim şuan:peeposad:
Nası yani sipariş edemiyor muyuz?

Baktım çoğu monitörün fiyatı sanırım 1 saat önce falan artmış heralde gündem ve dolardan dolayı fırsatçılıkları bitmiyor bu satıcıların yazıklar olsun.

Nası yani sipariş edemiyor muyuz?
Web de yok sadece mağazalarda varmış hocam :(
Şuan webde en ucuzu 5400 e fırlamış yaklaşık 25 20 dk önce:peeposad2:

Baktım çoğu monitörün fiyatı sanırım 1 saat önce falan artmış heralde gündem ve dolardan dolayı fırsatçılıkları bitmiyor bu satıcıların yazıklar olsun.

Web de yok sadece mağazalarda varmış hocam :(
Şuan webde en ucuzu 5400 e fırlamış yaklaşık 25 20 dk önce:peeposad2:
Ben n11den aldım hocam yapacak bişey yok.

256f i ben takip ediyorum arada 4.5 lara kadar düşebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,279
Üyeler
186,316
Son üye
MeRock
Geri