sen bu yaşta korktuysan (yaşın kaç bilmiyorum ama) ben bunu 9 10 yaşlarımda izlemiştim aşırı etkilemişti beni geceleri uyuyamıyordum artık böyle videolardan
Beyler karşıma çıktı az daha kalp krizi geçiyordum acayip gerici korkutucu video
Burda izlenmiyor youtubede izleye tıklayın
Çocukken görsem muhtemelen travma sebebi olurda halen bile tüylerim diken diken ediyorsen bu yaşta korktuysan (yaşın kaç bilmiyorum ama) ben bunu 9 10 yaşlarımda izlemiştim aşırı etkilemişti beni geceleri uyuyamıyordum artık böyle videolardan
işte ben gördümÇocukken görsem muhtemelen travma sebebi olurda halen bile tüylerim diken diken ediyor
Evet gerçekten kötü etkiler bırakabilirişte ben gördümgerçekten kötü etkilemişti
İnsandan insana değişiyor hocam beni etkilemiyor böyle şeyler.Evet gerçekten kötü etkiler bırakabilir
ben anlamadım bir insan niye böyle bir video yapar?
Bilmiyorum ben aslında böyle şeylerden korkmam ama bu bir acayip garip geldi tüylerim diken diken oldu yutkunamadımİnsandan insana değişiyor hocam beni etkilemiyor böyle şeyler.
Bilmiyorum ben aslında böyle şeylerden korkmam ama bu bir acayip garip geldi tüylerim diken diken oldu yutkunamadım
Aç pek o kadar abartı değil (sorumluluk kabul etmiyorum)beyler yaş 14 açsam mı açmasam mı altıma sıccam simdi
neden böyle video yapar derken ne demek istediğini anlamadım, video edit değil zaten gerçekten yaşanmış bir olay fakat bildiğim kadarıyla epilepsi nöbeti geçiriyormuş, diğer oyuncu sinirlerine vurmuş istemeden böyle şeyler falan olmuş hatta bu maçtan sonra ölmeyi bırak 2 hafta sonra mı ne yeniden maça çıkmış kendisi. video başlığını diyorsan ve arka planda çalan arapça müzik mi ilahi mi ne demeliyim bilemedim (sesini kıstım ne olduğunu hatırlamıyorum çünkü o ses bile beni etkiliyorEvet gerçekten kötü etkiler bırakabilir
ben anlamadım bir insan niye böyle bir video yapar?
Yaşın küçük açma.beyler yaş 14 açsam mı açmasam mı altıma sıccam simdi
Görüntü neyse müzikle çok sıkıntıneden böyle video yapar derken ne demek istediğini anlamadım, video edit değil zaten gerçekten yaşanmış bir olay fakat bildiğim kadarıyla epilepsi nöbeti geçiriyormuş, diğer oyuncu sinirlerine vurmuş istemeden böyle şeyler falan olmuş hatta bu maçtan sonra ölmeyi bırak 2 hafta sonra mı ne yeniden maça çıkmış kendisi. video başlığını diyorsan ve arka planda çalan arapça müzik mi ilahi mi ne demeliyim bilemedim (sesini kıstım ne olduğunu hatırlamıyorum çünkü o ses bile beni etkiliyor) neden koydu diyorsan haklısın normal şekilde atabilirlerdi