- Reaksiyon skoru
- 5
Bu aralar sahte işlemci diye bir laf dolanıyor böyle şeylerden endişe etmemek elde değilhocam işlemcinin sahtesini yapacak olan adama helal olsun
ama eski işlemcilerin üstüne anlaşılmayacak şekilde etiket yapıştırıyorlar onu kontrol edin haricinde sahte olması 1/1000
anakarta tak çalışıyor mu çalışmıyor mu bak çalışan sahte işlemci yapamazlarBu aralar sahte işlemci diye bir laf dolanıyor böyle şeylerden endişe etmemek elde değil![]()
Şuan elimde sadece işlemci var ikinci el bir sistem kuruyorumanakarta tak çalışıyor mu çalışmıyor mu bak çalışan sahte işlemci yapamazlar
Ustam obsahtesi olan işlemciler 9800x3d. Kimse 2000 liralık işlemcinin sahtesini yapmaya çalışmazBu aralar sahte işlemci diye bir laf dolanıyor böyle şeylerden endişe etmemek elde değil![]()
Param güvende ile aldıysa iade et gitsin knk 1000tl fazla ver sıfırını al için rahay olsunŞuan elimde sadece işlemci var ikinci el bir sistem kuruyorum
Hocam sahte olduğunu sanmıyorum genelde satıcılar asya ülkelerinden toplu getirtiyor sizinki çince yazan part gelmiş büyük ihitmalle made in çin yazar benimki de mesela kutu böyle değil made in malezya diyorMerhaba iyi akşamlar dün ikinci el olarak aldığım işlemcim kutu üzerinde çinçe yazılar var acaba işlemci sahtemi
Alıntıyı görüntüle
valla ne zaman pc parçalarını ikinci el düşünsem aklıma bu geliyor. Bir ton baş ağrısı sıfırını al geçParam güvende ile aldıysa iade et gitsin knk 1000tl fazla ver sıfırını al için rahay olsun
İkinci el parça alınır ama denenerek alınır uzaktan sıkıntı olur ben bi kulaklık aldım bozuk gönderdü lavuk beni suçladı gönderiyorum sana bunu parayı onaylama havada kalsın dedim kabul etti bilmiyo süre bitince para geleceğni paramı aldım engelledim geçtimvalla ne zaman pc parçalarını ikinci el düşünsem aklıma bu geliyor. Bir ton baş ağrısı sıfırını al geç