Am5 sistem kurulumu için yardım

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
dostlar parçalar geldi de kurulum rehberi falan var mı malum yotube daha açılmıyor bende ya da yardımcı olacak olan varsa acayip mutlu olurum

bende youtube açık halbuki sadenet kullandığım için olabilir mi acaba youtube yoksa burdan anlatmak zor olur.

bende youtube açık halbuki sadenet kullandığım için olabilir mi acaba youtube yoksa burdan anlatmak zor olur.
yok telefonun netini kablolu bağlıyorum da acayip sömürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var mı böyle tane tane anlatan link en azondan telefondan açayım

recep abi BENCE detaylı anlatıyor bakabilirsin abi.

yok telefonun netini kablolu bağlıyorum da acayip sömürüyor

var mı böyle tane tane anlatan link en azondan telefondan açayım
aldığın parçaların üstünde montaj videoları için qr kodlar var onları okut

recep abi BENCE detaylı anlatıyor bakabilirsin abi.
tamam kardeşim benim teşekkür ettim

aldığın parçaların üstünde montaj videoları için qr kodlar var onları okut
dostum am4 den am5 e geçtim şimdi psuda tam modüler kaç tane kablo takacağım o kablolar nereye koyacam bilmiyorum o yüzden bence qrla olacak iş değil gibi

tamam kardeşim benim teşekkür ettim

dostum am4 den am5 e geçtim şimdi psuda tam modüler kaç tane kablo takacağım o kablolar nereye koyacam bilmiyorum o yüzden bence qrla olacak iş değil gibi
am4 den am5 e geçmen kablolar olarak bi farklılık göstermez

am4 den am5 e geçmen kablolar olarak bi farklılık göstermez
am4 de anakarta psu dan gelen 2 3 tane takıyorum kablo bunda riske girmek istemiyorum anakart farklı 1, psu da ekran kartının güç kablosu varmış onu bilmiyorum vs vs

am4 de anakarta psu dan gelen 2 3 tane takıyorum kablo bunda riske girmek istemiyorum anakart farklı 1, psu da ekran kartının güç kablosu varmış onu bilmiyorum vs vs
psu nun kullanım kılavuzunda hangi kablonun nereye olduğunu göstermesi lazım bi kontrol edermisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,800
Üyeler
188,168
Son üye
batuyzane
Geri