Sepete at bekle zamanında 159 proyu böyle fiyatının düşürüyorlardı
Sepette duruyor da stok bitiyor sonra.
o stokta gözükmüyor bende
Stok yok zaten de sarı siteden alırım X15 daha iyiyse. Vergi ile aynı paralara geliyor çünkü.
Sepete at bekle zamanında 159 proyu böyle fiyatının düşürüyorlardı
o stokta gözükmüyor bende
Bir sorum var bt dongle arası geçiş mouselarda olduğu gibi kolay mı yoksa geçiş yapmak için her seferinde eşleştirmek gerekiyor mu ?Alıntıyı görüntüle
Benim ki geldi arkadaşlar deneyeceğim
1 yıldır xbox 9. nesil kullanan biriyim, analogun hall effect olmaması nedeniyle sorun çıkarabilecek ve ölü noktasının olması yüzünden machanike sipariş verdim. Xbox kolunun Geçen hafta sol analogu bozuldu. Haftaya servise vereceğim. Machanike siparişi verdim. Sorun çıkarmazsa xbox kolu yerine machanike kullanmayı düşünüyorum. Xbox kolu bence fiyatını haketmiyor. Xbox kolundan önce Logitech f710 almıştım. Onun bile ölü noktası daha az ve merkezlemesi daha iyi. Sadece ergonomik ve tasarım olarak kötüXbox 9.nesilden iyi mi?
Hocam easymax x15mi bumu daha iyidirKonusu açılmıştı geçen sefer stok yenilenmiş tekrar alamayanlar kaçırmasın.
This item was discontinued
mechanike g1 pro kablosuz oyun kumandası tmr joystick'ler ve tetiklerle - 1000hz üç modlu gamepad pc için, windows android ios destekli, pc kontrolcü uygulaması app keylinker 2.0 Temu' düşük fiyata. Temu'dan gönderilen ürünlerde ücretsiz gönderim, elektronik Temu'da indirimde.www.temu.com
Hocam easymax x15mi bumu daha iyidir
knk ılk defa alışverış yapıyorum 1k şuan kaç olursa ıyıdır ındırım varmıUmarım dalga geçmek için sormuyorsundur
Alıntıyı görüntüle
Umarım dalga geçmek için sormuyorsundur
Alıntıyı görüntüle
Hocam bana kalırsa bu kredi iade olaylarıyla beraber ikisini de alın dursun kenarda. İkisi de güzel ürün benceReis hangisi daha iyi? X15 mi G1 Pro mu? Ona göre bende birini alacağım ama karar veremedim.
Hocam bana kalırsa bu kredi iade olaylarıyla beraber ikisini de alın dursun kenarda. İkisi de güzel ürün bence