Harunbeyxc
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
GTA 5 OYANRKEN MENÜDE DOLAŞIRKEN OYUN KASIYOR GİBİ ÇOK GEREKSİZ BİR BİÇİMDE AMA OYUNDA HİÇ BİR SIKINTI YOK NEDEN ACABA
Tam ekranda mıGTA 5 OYANRKEN MENÜDE DOLAŞIRKEN OYUN KASIYOR GİBİ ÇOK GEREKSİZ BİR BİÇİMDE AMA OYUNDA HİÇ BİR SIKINTI YOK NEDEN ACABA
tam ekranda böyle şeyler yaşanabilir veya lobideyken fps 30 a sabitleniyordur.GTA 5 OYANRKEN MENÜDE DOLAŞIRKEN OYUN KASIYOR GİBİ ÇOK GEREKSİZ BİR BİÇİMDE AMA OYUNDA HİÇ BİR SIKINTI YOK NEDEN ACABA
EVET ESKİDEN 2 GB EKRAN KARTI İLE OYNARKEN HİÇ BİR SIKINTI YOKTU ŞİMDİ MSİ 3060GAMİNG X 12 GM VAR ONDA KASIYOR AMA SADECE MENÜDE OLUYORTam ekranda mı
Fps sabitleme mi açtınEVET ESKİDEN 2 GB EKRAN KARTI İLE OYNARKEN HİÇ BİR SIKINTI YOKTU ŞİMDİ MSİ 3060GAMİNG X 12 GM VAR ONDA KASIYOR AMA SADECE MENÜDE OLUYOR
benımde tam tersı oyun ıcı delı gıbı kasma oluyor neden acabaGTA 5 OYANRKEN MENÜDE DOLAŞIRKEN OYUN KASIYOR GİBİ ÇOK GEREKSİZ BİR BİÇİMDE AMA OYUNDA HİÇ BİR SIKINTI YOK NEDEN ACABA
VALLA BİLMİYORUM Kİ OLABİLİR ONA NEREDEN BAKICAZ KİFps sabitleme mi açtın
VALLA KRAL BİR SAÇMALIK VAR YA BENDE ANLAMADIMbenımde tam tersı oyun ıcı delı gıbı kasma oluyor neden acaba
Sistem yetmiyordurbenımde tam tersı oyun ıcı delı gıbı kasma oluyor neden acaba
1dk bakmam lazımVALLA BİLMİYORUM Kİ OLABİLİR ONA NEREDEN BAKICAZ Kİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
VALLA KRAL BİR SAÇMALIK VAR YA BENDE ANLAMADIM
7600x ıslemcı 4060ti ekran kartı reıs nasıl yetmıyorSistem yetmiyordur
1dk bakmam lazım
Grafik ayarlarını fullemek yerini ytden bakıp sistemine göre yapabilirsin7600x ıslemcı 4060ti ekran kartı reıs nasıl yetmıyor
Vysnc (yanlış yazmış olabilirim )kapa dene miVALLA BİLMİYORUM Kİ OLABİLİR ONA NEREDEN BAKICAZ Kİ
VALLA KRAL BİR SAÇMALIK VAR YA BENDE ANLAMADIM
GENÇLER ŞİMDİ GTA GÜNCELLEYİP SÖYLEDİKLERİNİZİ YAPICAM BEKLEMEDE KALINGrafik ayarlarını fullemek yerini ytden bakıp sistemine göre yapabilirsin
Vysnc (yanlış yazmış olabilirim )kapa dene mi
Hayır gerek yok fps 130 üstü sapıtıyor oyun motoru 120 fps ye sabitle kasma düzelecek.GENÇLER ŞİMDİ GTA GÜNCELLEYİP SÖYLEDİKLERİNİZİ YAPICAM BEKLEMEDE KALIN
KNKAM BEKLE AÇAYIMDA BİR BAKYIM YA NEDENİNİ CİDDEN MERAK EDİYORUMHayır gerek yok fps 130 üstü sapıtıyor oyun motoru 120 fps ye sabitle kasma düzelecek.