Koraybaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 451
https://www.trendyol.com/james-donk...2299?boutiqueId=61&merchantId=106248&sav=true
Düşünenler ilgilensin.
Düşünenler ilgilensin.
Varsa link atsınlar 3 tane alalımney arıyosun asus 540 hz 7 bin tl mi
Ben asusun 360HZ monitörünü kullanıyorum,yan monitore(144hz) geçtiğimde mouse kaymasından bile anlaşılıyor.Oyunlardaki animasyonlar akıcılık çok fark var yeterli FPS alınınca.360hz oynayanlar ayırt edebiliyor mu aradaki hz farkını?
Bilip bilmeden boş konuşanlar yok mu ahhh ahhh mesajımın silinmeyeceğini bilsem neler söyleyeceğim onlaraHem marka kötü hemde fiyat çok yüksek, hemde 1080p.
İşte bunu anlatamıyorsun insanlara. Ahh ahh mesajımın silinmeyeceğini bilsem neler söylerim10 bin TL'ye aldığın monitörün markasının James Donkey olması nasıl koymaz bir insana anlamıyorum, sanki aynı fiyata daha düzgünü yok.
Gerçen gameon 120 hz ıps panelli bir mönitör aldım ve elimdeki 144 hz aoc ıps panele göre ekran konusunda aman aman bir fark yoktu.Bilip bilmeden boş konuşanlar yok mu ahhh ahhh mesajımın silinmeyeceğini bilsem neler söyleyeceğim onlara
Neyse konuya gelelim.
Bu üründe kullanılan panel BOE'nin arkadaşlar çok sağlam panel firmalarından birisi.
Hatta aoc bile aynı paneli kullanıyor 18k'lık ürününde.
Alıntıyı görüntüle
Ama şöyle bi sorun var Aoc'un yazılımları daha gelişmiş ve iyi olduğu için yıllardır monitör sektöründe varlar bu nedenle ghosting yok o monitörde.
Ama James Donkey epic j60 için aynı şeyi söyleyemiyoruz.
Yazılımlarından kaynaklı ghosting var. Ghosting sınırda bir istatistik ile mevcut.
1-2 ms daha fazla olsa bariz gözle görülür ghosting olacakken tam olmamış yani.
İlerde güncelleme alıp iyileşebilir ama kesin bir şey söz konusu değil.
12k ya alienware varken alınmaz üstelik 27 inç 360hz kim napsınBilip bilmeden boş konuşanlar yok mu ahhh ahhh mesajımın silinmeyeceğini bilsem neler söyleyeceğim onlara
Neyse konuya gelelim.
Bu üründe kullanılan panel BOE'nin arkadaşlar çok sağlam panel firmalarından birisi.
Hatta aoc bile aynı paneli kullanıyor 18k'lık ürününde.
Alıntıyı görüntüle
Ama şöyle bi sorun var Aoc'un yazılımları daha gelişmiş ve iyi olduğu için yıllardır monitör sektöründe varlar bu nedenle ghosting yok o monitörde.
Ama James Donkey epic j60 için aynı şeyi söyleyemiyoruz.
Yazılımlarından kaynaklı ghosting var. Ghosting sınırda bir istatistik ile mevcut.
1-2 ms daha fazla olsa bariz gözle görülür ghosting olacakken tam olmamış yani.
İlerde güncelleme alıp iyileşebilir ama kesin bir şey söz konusu değil.