Neler Yeni

Odam için forumun fikirlerine ihtiyacım var

Thadox

80+ Bronze
Kasayı yere indir sağ duvara yasla , 3. monitör almayacaksan 2 monitörü de kaydır L kısmı kolçak olarak kullanırsın , monitör arkasına bir tane ambilight aydınlatma olur , Star Wars seviyorsun sanırım büst var ön duvara bir tane standlı ışın kılıcı konabilir , konsol varsa sağ duvara bir mini tv veya güzel beğendiğin bir tablo gider , masanın sol köşesine standlar ve figür köşesi yapılabilir , kablo gizleyiciler ile kasa kablolarını duvara sabitlersin aşağısı serbest olur , bu arada tv önerdiğim yere raf istiyorsunuz sanırım oda mantıklı olabilir , figürlerinizi orada sergileyebilirsiniz.
konsol ve tv düşünmüyorum hiç ama ışın kılıcı ve ambiyans aydınlatma fikrini beğendim üstte mustafanıon önerdiği katanayı ışın kılıcı ile yapabiliriz belkki nasıl olur?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,226
İsim
Mehmet Aslan
konsol ve tv düşünmüyorum hiç ama ışın kılıcı ve ambiyans aydınlatma fikrini beğendim üstte mustafanıon önerdiği katanayı ışın kılıcı ile yapabiliriz belkki nasıl olur?
Şahane olur :D

Thadox

80+ Bronze
Hocam kablolama şöyle nasıl sizce? Hani düzenli ama şık durmuyor gibi geliyor ya 😅
IMG_20250323_001640_edit_960223736136291.jpg

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,226
İsim
Mehmet Aslan
Hocam kablolama şöyle nasıl sizce? Hani düzenli ama şık durmuyor gibi geliyor ya 😅
Alıntıyı görüntüle
sepet olması güzel hocam , estetik değil tabii ki , uğraşırsan daha düzenli gizleyebilirsin. Temu da şöyle aparatlar var , bunlarla daha da düzenli hale getirebilirsin.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,318
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Sağ tarafa tasarladığım rafı yaptırmayı planlıyorum sizce nasıl olur? Tasarım konusunda vs öneriniz olursa keşke şöyle yapsaymışsın diyeceğiniz bişe olursa kesinlikle fikirlere açığım.

Sol tarafa monitörlerin üzerine de şık odaya uygun bir şeyler asmayı planlıyorum. Link veya görsellerle önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Not: Önerilerinizi olabildiğince bütçe dostu yapmaya çalışırsanız sevinirim ama çok beğendiğiniz bişe varsa da paylaşın lütfen en azından fikir verir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
listerinleri alıp bilgisayarı duvara yanaştır biraz çok yakın duruyor

Thadox

80+ Bronze
listerinleri alıp bilgisayarı duvara yanaştır biraz çok yakın duruyor
Maksimum bu kadar kaydırabildim (daha fazla alan yok iki masanın ortası superman logosu şeklinde) ve evet daha iyi durdu.
IMG_20250323_004945.jpg

Thadox

80+ Bronze
Arkadaşlar monitörün arkası için ışıklı bişeyler falan önerecekler yok mu daha, forumun zevki güzel güzide insanları bi link/fotoğraf atın hele yav :D

KlausM

80+ Silver
son halini atar mısın

Thadox

80+ Bronze

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,876
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hocam rafı henüz yaptırmadım ilk fotoğraf ile aynı halde hala.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aşırı hoşuma gitti sağolasın, almaya çalışacam. İnşallah nasip olur :D
Temuda bunun gibi şeyler çok. Daha da fazla urun almayı planlıyorsunuz 1000 tl kredi veren promosyon ile almayı öneririm

Thadox

80+ Bronze
Temuda bunun gibi şeyler çok. Daha da fazla urun almayı planlıyorsunuz 1000 tl kredi veren promosyon ile almayı öneririm
Vaktiniz varsa rica etsem tarif edebilir misiniz? Alacağım ürünü yurt içinden almayı tercih ederdim fakat daha ucuza daha güzeli olursa tabii ki temu olur.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,876
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Vaktiniz varsa rica etsem tarif edebilir misiniz? Alacağım ürünü yurt içinden almayı tercih ederdim fakat daha ucuza daha güzeli olursa tabii ki temu olur.
temu indirip hesap açmışmıydın daha önce ?

açtıysan . mesaj olarak kredi iadesi gelen promosyonlar var. o promosyon üzerinden alırsan kredi iadesi geliyor . bir sonraki alışverişte kullanmak için. sürekli bu promosyon ile alışveriş yaparsan 1600 tl'ye vergi ile beraber alacağın şey 600-700 arası ödeyerek almış oluyorsun. ben öyle yapıyorum herzaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,074
Üyeler
170,804
Son üye
Görkem28
Top Bottom