Neler Yeni

Odam için forumun fikirlerine ihtiyacım var

Thadox

80+ Bronze
Kasayı yere indir sağ duvara yasla , 3. monitör almayacaksan 2 monitörü de kaydır L kısmı kolçak olarak kullanırsın , monitör arkasına bir tane ambilight aydınlatma olur , Star Wars seviyorsun sanırım büst var ön duvara bir tane standlı ışın kılıcı konabilir , konsol varsa sağ duvara bir mini tv veya güzel beğendiğin bir tablo gider , masanın sol köşesine standlar ve figür köşesi yapılabilir , kablo gizleyiciler ile kasa kablolarını duvara sabitlersin aşağısı serbest olur , bu arada tv önerdiğim yere raf istiyorsunuz sanırım oda mantıklı olabilir , figürlerinizi orada sergileyebilirsiniz.
konsol ve tv düşünmüyorum hiç ama ışın kılıcı ve ambiyans aydınlatma fikrini beğendim üstte mustafanıon önerdiği katanayı ışın kılıcı ile yapabiliriz belkki nasıl olur?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,217
İsim
Mehmet Aslan
konsol ve tv düşünmüyorum hiç ama ışın kılıcı ve ambiyans aydınlatma fikrini beğendim üstte mustafanıon önerdiği katanayı ışın kılıcı ile yapabiliriz belkki nasıl olur?
Şahane olur :D

Thadox

80+ Bronze
Hocam kablolama şöyle nasıl sizce? Hani düzenli ama şık durmuyor gibi geliyor ya 😅
IMG_20250323_001640_edit_960223736136291.jpg

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,217
İsim
Mehmet Aslan
Hocam kablolama şöyle nasıl sizce? Hani düzenli ama şık durmuyor gibi geliyor ya 😅
Alıntıyı görüntüle
sepet olması güzel hocam , estetik değil tabii ki , uğraşırsan daha düzenli gizleyebilirsin. Temu da şöyle aparatlar var , bunlarla daha da düzenli hale getirebilirsin.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,306
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Sağ tarafa tasarladığım rafı yaptırmayı planlıyorum sizce nasıl olur? Tasarım konusunda vs öneriniz olursa keşke şöyle yapsaymışsın diyeceğiniz bişe olursa kesinlikle fikirlere açığım.

Sol tarafa monitörlerin üzerine de şık odaya uygun bir şeyler asmayı planlıyorum. Link veya görsellerle önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Not: Önerilerinizi olabildiğince bütçe dostu yapmaya çalışırsanız sevinirim ama çok beğendiğiniz bişe varsa da paylaşın lütfen en azından fikir verir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
listerinleri alıp bilgisayarı duvara yanaştır biraz çok yakın duruyor

Thadox

80+ Bronze
listerinleri alıp bilgisayarı duvara yanaştır biraz çok yakın duruyor
Maksimum bu kadar kaydırabildim (daha fazla alan yok iki masanın ortası superman logosu şeklinde) ve evet daha iyi durdu.
IMG_20250323_004945.jpg

Top Bottom