borsaya girmek istiyor gibisin onun disinda altin her gun deger kazaniyor dolarda ayni sekilde.ama değer kaybetmemesi lazım eminmisin
İkisi de uzun vadede kaybettirmiyor hocam, ben ekstra param olursa bu iki varlıktan birinde tutuyorum her zaman. Kısa vadeli yatırımlar konusunda pek bir fikrim yok.ama değer kaybetmemesi lazım eminmisin
yani evet oraları merak ediorum ama çok para kaybeden var ve şuan 60 k param var borcum 100k kısa sürede haletmem laızm bu 40 k yıborsaya girmek istiyor gibisin onun disinda altin her gun deger kazaniyor dolarda ayni sekilde.
Şu an neye yatırırsan yatır yarın itibariyle yükselecek ister altın-euro-dolar-pound fark etmez.dostlar şuan ülkemizdeki hal ortada kesin bir şey ya cok yükselicek sizce bu ne olucak ne almalıyız
sadece gram altın diğerleri fasa fiso (borsa dolar) vsPederi ikna edebilirsek inşaallah alır yarın gram düşündüm ben satarken daha iyi olur diye
kaybetmeniz icin riskli borsa yapmaniz gerekyani evet oraları merak ediorum ama çok para kaybeden var ve şuan 60 k param var borcum 100k kısa sürede haletmem laızm bu 40 k yı
Yatırım tavsiyesi vermek yasakama değer kaybetmemesi lazım eminmisin