efedesouza
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
arkadaslar bu sisteme max ne kadar ram takabilirim 1 tane daha 8gb mi alayim yoksa bulursam 16 mi
laptop modeli nedirarkadaslar bu sisteme max ne kadar ram takabilirim 1 tane daha 8gb mi alayim yoksa bulursam 16 mi
Alıntıyı görüntüle
excalibur g770 ben baktim ama bir suru farkli g770 var bulamadim bi el at krallaptop modeli nedir
ekran kartı nedir laptopunexcalibur g770 ben baktim ama bir suru farkli g770 var bulamadim bi el at kral
gtx 1650 islemci de 10300hekran kartı nedir laptopun
cpu z üzerinden anakart modelini kontrol edin tam tahminen 32 gb tırgtx 1650 islemci de 10300h
1 tane 8gb varmis +8 mi yapsam daha iyi olur yoksa 16mi (ram hizi 3900mhz)cpu z üzerinden anakart modelini kontrol edin tam tahminen 32 gb tır
1 tane 8gb varmis +8 mi yapsam daha iyi olur yoksa 16mi (ram hizi 3900mhzcpu-z motherboard kısmından modeli internette arat çıkar. (arkadaşta var o laptop 32 ram destekliyor olması lazım.)
16 alırsan 24gb ramin olmuş olacak, ilerde kalan 8 i 16 ile değişirsen 32 yaparsın güzel olur ama motherboard kısmına girip ordaki anakart modelini internette aratıp max kaç ram takılabildiğine bi bak.1 tane 8gb varmis +8 mi yapsam daha iyi olur yoksa 16mi (ram hizi 3900mhz)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 tane 8gb varmis +8 mi yapsam daha iyi olur yoksa 16mi (ram hizi 3900mhz
valla girdim modeli nlai 001mis yazinca farkli islemcili olanlar cikiyor aglayacam bu laptoplar neden bu kadar karisik masaustumu ozledim16 alırsan 24gb ramin olmuş olacak, ilerde kalan 8 i 16 ile değişirsen 32 yaparsın güzel olur ama motherboard kısmına girip ordaki anakart modelini internette aratıp max kaç ram takılabildiğine bi bak.
işlemci farklı olsa bile anakart aynı anakart zaten ordan kaç ram desteklediğine bakabilirsin.valla girdim modeli nlai 001mis yazinca farkli islemcili olanlar cikiyor aglayacam bu laptoplar neden bu kadar karisik masaustumu ozledim
heeee tamam o zaman kral adamsin sagolişlemci farklı olsa bile anakart aynı anakart zaten ordan kaç ram desteklediğine bakabilirsin.