Kulaklık önerisi lütfen

JustHappy

80+
Reaksiyon skoru
3
Cloud 3 düşünüyorum veya razer blackshark v2 x veya corsair void elite olabilir sizin'de önerebileceğiniz kulaklık varsa o önerileri'de açığım şimdi'den teşekkürler

Steelseries firmasını çok sevmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 3 iyi değil mi sizce cloud 3 alasım var niyeyse

Logitech G PRO X kullanıcısıyım. Gayet güzel kulaklık. Fakat kablolu olduğu için çok sıkıntı çektim. Eğer kablolar ile aran iyi değil ise sana kablosuz kulaklık öneririm.

Cloud 3 düşünüyorum veya razer blackshark v2 x veya corsair void elite olabilir sizin'de önerebileceğiniz kulaklık varsa o önerileri'de açığım şimdi'den teşekkürler
Hocam v2 x hakkında büyük tecrübeye sahip @Sansar Salvo hocamı etiketledim görünce yardımcı olur :)

Bende logitech g pro x var ama 5 sene oldu kulaklık ve kulaklıktan herhangi bir ses gelmiyor sağ ve soldan'da ses gelmiyor o yüzden yeni kulaklık arıyorum bende yardımınız için teşekkür edierim

Kablosuz kulaklık'ta olur veya kablou'da olur hem almış'ken iyi bir şey almak istiyorum dün logitech g pro x bozuldu 5 senelik kulaklığım'dı sağdan ve soldan ses'de gelmiyor'du malesef bozul'du ama iyi bir şey almak istiyorum almış ken yardımıcı olursanız çok sevinirim. @fkomar

Kablosuz kulaklık'ta olur veya kablou'da olur hem almış'ken iyi bir şey almak istiyorum dün logitech g pro x bozuldu 5 senelik kulaklığım'dı sağdan ve soldan ses'de gelmiyor'du malesef bozul'du ama iyi bir şey almak istiyorum almış ken yardımıcı olursanız çok sevinirim. @fkomar
bütçe belirtsen daha iyi olabilir.

Cloud 3 wireless var gayet memnunum düz modeliyle cok bi farki yok diye biliyorum alirsaniz uzulmezsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,963
Üyeler
186,272
Son üye
djkanzer
Geri