Mutlu olamıyorum hiç bir şeyden memnun olamıyorum

Yada ben her şeyi fazla kafaya takıyorum lise 3 e gidiyorum saçımda ciddi şekilde beyazlama var
yaşıtlarımız diğer ülkelerde çok mutlu Türkiyenin gençliği neden genel olarak mutsuz aga

Şimdi düşündüm de liseye başladıktan sonra hiçbir şey iyi gitmedi

Son düzenleme:
arkadaşlar hpnin a8 işlemcili bir laptopu vardı kötüydü 2 3 sene önce oyuncu laptopu hayalleri kurardım sanki alsam mutlu olucam hiç üzülmicem falan diye sonra 8 9 ay önce casper excalibur aldım sevdindim ama yine tatminsizlik başladı daha sonra 1500 TL sistem videosundan beri takip edip hiç bir topladğı sistemi alamazken 2 ay önce laptopu satıp da2 aldım başta yine mutluydum şimdi tatminsizim tekrardan sizce ne yaparsam tatmin olucam hayattan sürekli beklentim var
Sen şanslısın
Her gün bende talihsizlikler oluyor keşke sizin yerinde olsam

Sen şanslısın
Her gün bende talihsizlikler oluyor keşke sizin yerinde olsam
benim hayatımın iyi olduğunu nerden biliyorsun sağlığım bile yerinde değil 2.5 yaşımdan beri diyabet hastasıyım

Bana koyacak bir şey kalmadı ki bu hayatta. İlk okulda 10 yıllık sistemim vardı arkadaşım olmazdı şuan 2 yıllık 1050 Ti var yine kimsem yok oyun oynuyorum arkadaş zevkini vermediğini hissediyorum bu yüzden kendimi bu tarz forumlarla tatmin ediyorum. (Sevgili varda geçici hepsi onları da fazla takmamaya başladım)

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Bana koyacak bir şey kalmadı ki bu hayatta. İlk okulda 10 yıllık sistemim vardı arkadaşım olmazdı şuan 2 yıllık 1050 Ti var yine kimsem yok oyun oynuyorum arkadaş zevkini vermediğini hissediyorum bu yüzden kendimi bu tarz forumlarla tatmin ediyorum. (Sevgili varda geçici hepsi onları da fazla takmamaya başladım)
5 yıllık ilişkimi kendi ellerim ile bitirdim beni bırakamaz sandım bıraktım onu geri döner sandım şimdi hikayesinden başkasıyla el ele görüyorum

Bende öyleyim arkadaşım yok belki ilk okulda veya orta okulda biraz daha özgüvenli olsaydım her şey farklı olurdu.Eskiden abimle oyun oynardım ama artık oda oynamıyor oyun hevesimde gitti

5 yıllık ilişkimi kendi ellerim ile bitirdim beni bırakamaz sandım bıraktım onu geri döner sandım şimdi hikayesinden başkasıyla el ele görüyorum
Takma reis senden değerlisi mi var diye düşün. Sevgilin oldu ee ne değişti el ele tutuştun 2 dert anlattın hoop başkasına gider tabi genelleme yapmıyorum.

Takma reis senden değerlisi mi var diye düşün. Sevgilin oldu ee ne değişti el ele tutuştun 2 dert anlattın hoop başkasına gider tabi genelleme yapmıyorum.
ortaokulun ilk günün lise 1 e kadar birlikte olduğum insan reis gülüyor olabilirsiniz ama üzülüyorum keşke tek derdim o olsa

ortaokulun ilk günün lise 1 e kadar birlikte olduğum insan reis gülüyor olabilirsiniz ama üzülüyorum keşke tek derdim o olsa
Ulan aklıma ne geldi orta okul dediniz :D. Orta okulda 3 yıl sevdiğim kız vardı sonra en az 3 yılda kendisinden 3 yaş büyük çocuklarla sevgili oldu dedim bu bir şeyliğe kayıyor anladınız siz :D

17 yaşındayım ve neredeyse 2 yıldır adam akıllı oyun oynamadım gelecek kaygısı yüzünden, şuan yazılımla uğraşıyorum geleceğime yatırım yapmak için ve bilgisayarı sırf bu yüzden topluyorum şuanda.

17 yaşındayım ve neredeyse 2 yıldır adam akıllı oyun oynamadım gelecek kaygısı yüzünden, şuan yazılımla uğraşıyorum geleceğime yatırım yapmak için ve bilgisayarı sırf bu yüzden topluyorum şuanda.
umarım başarılı olursun bende bir şeyler ile uğraşıyorum yazarlık vb.

Geri