keremkrekrc
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
arkadaslar lutfen yardim edin kizla bulusuyoruz ama ne konusucami bilemiyorum birbirimizi iziliyoruz sadce ne konusabilirz ne hakkinda konu acabilirm seri destek
,
,
WW2,panzerler,hitler,stalin,Churchillarkadaslar lutfen yardim edin kizla bulusuyoruz ama ne konusucami bilemiyorum birbirimizi iziliyoruz sadce ne konusabilirz ne hakkinda konu acabilirm seri destek
,
1945 AlmanyaWW2,panzerler,hitler,stalin,Churchill
bu gercek mı korkuyorum1945 Almanya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tarihci agalar anladı![]()
yav insan olunda ciddi cevar verinbu gercek mı korkuyorum
Sınıftakilerden dedikodu yapın. Sevdiğin sevmediğin insanları anlat. Ona sor anlattıklarını dinle. Kızlar bir şeyler anlatmayı severler genelde. Özellikle kendileriyle ilgili.yav insan olunda ciddi cevar verin
Son cumle her şeyi açıklıyor.Nasıl arkadaşın ile konuşuyorsan öyle konuş ama dikkat et kanka olma dengeyi bulAnladığım kadarıyla samimi değilsiniz o yüzden kız pek rahat hissetmeyebilir ama kızı rahat hissetirirsen en içine kapanık kız olsun yine senle konuşur, arkadaşınla konuşuyormuşsun gibi davran.
eğer sevmediği insan onun en sevdiği +90 kilo titan arkadaşı olursa o zaman patlayabilir bizimki.Sınıftakilerden dedikodu yapın. Sevdiğin sevmediğin insanları anlat.
Mantıklı la aslındaimamoğluna hasksızlık yapıldı protestoya beraber gidelim mi
Bu yüzden istihbarat olmadan çatışmaya gitmiyoruzeğer sevmediği insan onun en sevdiği +90 kilo titan arkadaşı olursa o zaman patlayabilir bizimki.